Toimitustavat           Maksutavat

Toimitusehdot

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen. Alle 18-vuotiaiden tilaajien pitää saada tilaukselleen huoltajan suostumus.

Toimitustavoissa pidätämme oikeuden muuttaa toimitusmuotoa, mikäli valittu toimitustapa ei sovellu tilattavalle tuotteelle. Esimerkiksi Matkahuolto ei pysty kuljettamaan liikennemerkkiputkia tai betoniporsaita.

HUOM. Emme toimita alle 20 € (alv 0) tilauksia.

Toimipisteemme Kaarinassa toimii ainoastaan ennakkotilausten noutopisteenä. 

Toimitustavat ja kulut

Matkahuolto

Lähellä-paketti eli nouto pakettipisteestä

alv 0 %

9,80€

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä: Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset), joita on 1 200 kautta maan. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. 

Matkahuolto

Bussipaketti eli nouto Matkahuollosta

alv 0 %

0-5kg 8,51€ 

5-10kg 8,95€

10-20kg 10,20€

20-30kg 11,61€

30-40kg 12,90€

Nouto Matkahuollosta: Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon tai Matkahuolto-asiamiespisteeseen. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. 

Matkahuolto Jakopaketti perille

alv 0 %

0-5kg 10,20€

5-10kg 10,73€

10-20kg 12,02€

20-30kg 13,43€

30-40kg 14,76€

Toimitus kotiovellesi: Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin.

Rahti

Rahti: Kaukokiito, Postnord, DPD tai muu kuljetusliike, alle 370 kg

yli 370 kg

29,76 € (sis. alv 24% 36,90 €)

47,58 € (sis. alv 24% 59,00 €)

Isot lähetykset toimitamme sopivimmalla toimitustavalla sen perusteella, mikä toimii valittuun kohteeseen parhaiten.

Nouto Kaarinasta

Nouto: Kaarina, Asessorinkatu 13, arkisin 8 - 16

0 €

Huom! 

Nouto vain verkkokaupassa tehdyille ennakkotilauksille.

Ei myymälätoimintaa.

Oma sopimus

Valitse Nouto ja anna kuljetussopimuksesi tiedot tilauksen kommentti -kentässä.

0 € Yritysasiakkaat voivat käyttää omaa kuljetussopimustaan tilauksiin.
ilmainen
toimitus
Yli 500 euron tilauksille toimitus on ilmainen.

0 €

Pidätämme oikeuden vaihtaa toimitustavan paremmin soveltuvaan kuljettajaan tarvittaessa.

Toimitusaika

Osa tuotteistamme on varastotuotteita, osa tilaustuotteita ja osan valmistamme tilauksen perusteella. Tuotetiedoissa lukee paras arvio toimitusajoista. Varastotuotteet voidaan parhaassa tapauksessa saada jo seuraavan päivän toimituksiin tai noutovalmiiksi. Tilaustuotteiden osalta toimitusaika lähtee 5 - 7 arkipäivästä (jos toimitusaika on tätä huomattavasti pidempi niin asiakaspalvelumme ottaa teihin yhteyttä ennen lähetystä) ja itse valmistettujen tuotteiden (esimerkiksi räätälöidyt kilvet) osalta tuotantoon ja toimituksiin varaamme noin 6 - 7 arkipäivää.

Maksutavat 

Maksuvaluuttana verkkokaupassa on euro. Hinnat on ilmoitettu verottomina ja verollisina. 

Maksutavat yritysasiakkaille

Tarjoamme luottokelpoisille yritysasiakkaillemme Svean maksutapojen lisäksi Turvakaupan omaa laskutusasiakkuutta 14 päivän maksuajalla. Asiakkaan tulee perustaa tili ennen tilauksen tekemistä y-tunnuksen vahvistamiseksi. Tarkistamme luottotiedot kaikilta asiakkailtamme säännöllisesti ja pidätämme oikeuden laskutusasiakkuuden päättämiseen yksipuolisesti.

Verkkolaskutus

Voimme käyttää myös verkkolaskutusta, kun annat verkkolaskutustiedot tilauksen yhteydessä Omat kommentit -kohtaan. Asiakaspalvelumme ottaa tarvittaessa yhteyttä.

Maksutavat kuluttajille

Maksut hoidetaan luotettavan ja turvallisen Svea Payments Oy:n kautta (y-tunnus 2121703-0). Svea Payments Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Svea Payments Oy. Kaikki maksutavat ovat valmiina käytössä myös kirjautumattomalle asiakkaalle. Ostosten maksu tapahtuu tuotteiden valinnan ja toimitustietojen syöttämisen jälkeen. Valittuasi oikean maksutavan sinut siirretään valitsemasi palvelun sivulle maksun suorittamista varten. Voit lukea lisää Svea Paymentsista tästä

Svea Payments Oy:n kautta tarjottavat maksutavat lähes kaikki suomalaiset pankit, MobilePay, PayPal ja Siirto. Voit olla yhteydessä Svea Payments Oy:n asiakaspalveluun: puh. 09 4242 3330 (ma-to 8-18, pe 8-17) tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Tuotepalautukset

Muiden kuin virheellisten tai väärin toimitettujen tuotteiden palautuksesta on kussakin tapauksessa sovittava erikseen. Tällaisissa tapauksissa voidaan tavara ottaa takaisin ainoastaan sillä edellytyksellä, että se on käyttämätön ja avaamattomana alkuperäisessä pakkauksessa. Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus, paitsi omilla teksteillä tehdyillä kilvillä ja opasteilla, joita ei voi palauttaa.