Onninen tarjoaa kattavia materiaali- ja tietovirtapalveluja urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille sekä tavarantoimittajille.

Turvakaupan tuotteista erityisesti opaskilvet, merkintätarrat ja virtausnuolet, ovat löytäneet tiensä Onnisen valikoimiin. Uudenlainen konsepti tuotteille - pakkaaminen joko yksittäin tai sopivankokoisiin pusseihin - on helpottanut loppuasiakkaiden päivittäistä työskentelyä. Kilvet ja virtausnuolet pysyvät siisteinä ja järjestyksessä pidemmänkin kuljetuksen ja varastoinnin ajan.

Erityistä tyytyväisyyttä Onniselle on aiheuttanut Turvakaupan joustavuus tuotehallinnan tarpeista lähtien. Sähkönumerot, GTIN-koodit ja tarkat tuotetiedot ovat osa nykypäivää, joka mahdollistaa kaupanteon isommilla markkinoilla digitaalisia kanavia hyödyntäen. Onninen kuuluu johtaviin toimittajiin Itämeren ja Skandinavian alueella, ja siinä asemassa on luontevaa asettaa tavarantoimittajille korkea vaatimustaso. Suomen Turvakauppa on kyennyt vastaamaan näihin tiukkoihin laatuvaatimuksiin. 

 

Onninen yhteistyö Turvakaupan kanssa