Cederroth silmänhuuhtelu 2 x 500 ml

TK-725200

Helppokäyttöinen silmänhuuhtelupullo.

Hinta

36,58 € sis alv 24% 29,50 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Tuotetiedot

Helppokäyttöinen silmänhuuhtelupullo. Silmänhuuhteluneste on steriiliä, puskuroitua, säilöntäaineetonta keittosuolaliuosta. Onnettomuuden tapahduttua on ensiarvoisen tärkeää aloittaa silmän huuhtelu heti, ensimmäisten sekuntien kuluessa. Cederroth silmänhuuhtelu mahdollistaa nopean ja runsaan huuhtelun. Ergonomisesti muotoiltu huuhtelukuppi ohjaa nesteen suoraan silmään eikä neste valu hukkaan. Samalla se auttaa pitämään silmän auki. Pullo avataan helpolla kädenliikkeellä. Kierrä, ja pullo on käyttövalmis!

Samalla kun Cederroth puskuroitu silmänhuuhteluneste laimentaa ja huuhtelee pois vaarallisen aineen, sillä on myös neutralisoiva vaikutus emäs- ja happoroiskeisiin. Vaikutus on yleensä voimakkaampi emäksiä kuin happoja vastaan. Puskuroimaton silmänhuuhteluneste ainoastaan laimentaa hapon/emäksen ja huuhtoo sen pois, jolloin tarvitaan sekä enemmän nestettä että pidempi huuhteluaika.

Pölysuoja pitää huuhtelukupin aina puhtaana ja miellyttävänä käyttää. Pölysuoja toimii samalla myös pullon avaajana.

Cederroth silmänhuuhtelupullot voidaan sijoittaa usealla eri tavalla ja sopivat siksi kaikkiin työpisteisiin. Pullo on parasta säilyttää siihen tarkoitetussa seinätelineessä.

•  Kertakäyttöinen
•  Säilyvyys 4,5 vuotta
•  Pullon mitat: Ø 6,6 x 23,5 cm

Sisältö

Pakkauksessa on:

•  2 kpl x 500 ml silmänhuuhtelupulloja

Tuotekoodi TK-725200
Paino (kg) 1.2440
Valmistaja Cederroth
Koko 100mm*50m
Toimitusaika 5-6 päivää
Share |