Climax suojanaamari

TK-SV32

Climax suojanaamari

Hinta

106,64 € sis alv 24% 86,00 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Tuotetiedot

Suojanaamari silikoni. Erittäin alhainen hengitysvastus sekä hyvä tiivistys kasvoille.

Ei sisällä suodattimia.

Saatavilla olevat suodattimet:
SV34 Climax ABEK2-P3 YHDISTETTY SUODATIN

Suojausalue: Kaasut ja hiukkaset orgaanisista yhdisteistä, epäorgaaniset sekä happamat kaasut ja höyryt, ammoniakki ja orgaaniset ammoniakkiyhdisteet sekä kiinteät ja nestemäiset vaaralliset hiukkaset myös mikro-organismit, kuten bakteerit ja virukset.
Suodatinkotelo lasikuituvahvisteista muovia. Suodattimien suodatusarvo on erittäin korkea ja hengitysvastus pieni. Kevyt. Sopivan hiilimäärän ja paineen ansiosta kaasunsuodattimien ja yhdistelmäsuodattimien läpi on helppo hengittää. Hiukkassuodattimen suuren suodatuspinnan ansiosta suuri kapasiteetti ja pieni hengitysvastus. Suuri ilman sisäänvirtauskanava pienentää ilmanvirtausvastuksen minimiin. Kaasunsuodattimien kaasujen- ja höyryjensuodatusteho on erittäin hyvä, suurikapasiteettisen hiilen ansiosta. Absorboiva pinta-ala on suuri hiilen mikrohuokosten vuoksi. Hyvä absorbointikyky tekee tuotteesta pitkäikäisen. Hiukkassuodatin on kosteudenkestävä ja suodattaa erinomaisesti aerosoleja myös kosteissa ympäristöissä.
Suodattimella on folioon pakattuna (NBC) 10 vuoden varastointiaika.

Valmistaja takaa suojanaamarin luvatuille ominaisuuksille 5 vuoden varastointi- tai käyttöiän valmistuksesta, minkä jälkeen heikkenemistä saattaa tapahtua. Ilmatiiveys, tasainen lämpötila ja valolta suojaus varastoinnin aikana voivat lisätä suojanaamarin käyttöikää. Valmistajan takaama käyttöikä on 5 vuotta. Climaxin maskille ei toistaiseksi tarjota huoltoja.

Vastaa EN 141, 143 ja 371 vaatimuksia.

Tuotekoodi TK-SV32
Paino (kg) 0.6500
Toimitusaika 5-6 päivää
Share |