Ensiapulaukut

Yhteistyö Punaisen Ristin kanssa on tuonut valikoimiimme SPR:n ensiapulaukut, jotka ovat parhaiden asiantuntijoiden suunnittelemia ja vuosien ajan valittu testeissä ensiapulaukkujen kärkeen. Ensiapupakkaukset on uusittu ja niiden tuotesisältö kehitettiin vastaamaan paremmin suomalaisia ensiapukäytäntöjä. Laukut sisältävät valikoiman selkeitä ja monikäyttöisiä ensiavun perustarvikkeita, joilla voi puhdistaa ja sitoa haavoja, elvyttää ja pitää autettava lämpimänä. Ensiaputarvikkeet toimivat hätätilanteissa niin kotona, autossa, matkoilla, urheilutapahtumissa, lomaillessa kuin työpaikalla. Kustakin ensiapupakkauksesta löytyvät myös kuvalliset, selkeät ensiapuohjeet.

Ensiapupakkaukset vähäisen, ilmeisen ja erityisen riskin tilanteisiin

Myös Cederrothin monipuoliset ensiaputuotteet erityisesti työpaikoille jatkavat suosituimpien tuotteidemme listalla. Hyvän saatavuuteensa ja kilpailukykyisten hintojen tähden Cederrothin tuotteista jää positiivisia kokemuksia käyttäjille, ja uusintatilaukset tehdään samasta tuotemerkistä. Ensiapupakkauksista on saatavana järkeviä täydennyspakkauksia käytettyjen ja vanhentuneiden ensiapupakkausten tilalle.

Lue ohjeistus, mitkä ensiapupakkaukset työpaikalle ovat Punaisen ristin ehdotuksia. Selkeä taulukko muuntuu helposti tilattaviksi kappalemääriksi.

Ensiapulaukut

Nouseva
16 tuotetta
 1. SPR työpisteen ea-asema
 2. SPR Ensiapulaukku Yleiskäyttöön
 3. Autoilijan ensiapulaukku
 4. SPR Ensiapu-taskupakkaus
 5. SPR Matkailijan ensiapulaukku
 6. SPR Joka Kodin Ensiapulaukku
 7. SPR työpisteen ea-laukku
 8. Pieni ensiapupakkaus Basic Line Small
 9. Remontoijan ensiapulaukku
 10. MedTech Ea linja-autolaukku
 11. Ensiapupakki XL Cederroth
 12. Taskupakkaus S Cederroth
 13. Ensiapupakkaus M Cederroth
 14. Ensiapupakkaus L Cederroth
 15. Ensiapukilpi, ensiapukaappi
 16. Ensiapukilpi, lääkekaappi medicinskåp
Nouseva