Ensiapulaukut

Yhteistyö Punaisen Ristin kanssa on tuonut valikoimiimme SPR:n ensiapulaukut, jotka ovat parhaiden asiantuntijoiden suunnittelemia ja vuosien ajan valittu testeissä ensiapulaukkujen kärkeen. Ensiapupakkaukset on uusittu ja niiden tuotesisältö kehitettiin vastaamaan paremmin suomalaisia ensiapukäytäntöjä. Laukut sisältävät valikoiman selkeitä ja monikäyttöisiä ensiavun perustarvikkeita, joilla voi puhdistaa ja sitoa haavoja, elvyttää ja pitää autettava lämpimänä. Ensiaputarvikkeet toimivat hätätilanteissa niin kotona, autossa, matkoilla, urheilutapahtumissa, lomaillessa kuin työpaikalla. Kustakin ensiapupakkauksesta löytyvät myös kuvalliset, selkeät ensiapuohjeet.

Ensiapupakkaukset vähäisen, ilmeisen ja erityisen riskin tilanteisiin

Myös Cederrothin monipuoliset ensiaputuotteet erityisesti työpaikoille jatkavat suosituimpien tuotteidemme listalla. Hyvän saatavuuteensa ja kilpailukykyisten hintojen tähden Cederrothin tuotteista jää positiivisia kokemuksia käyttäjille, ja uusintatilaukset tehdään samasta tuotemerkistä. Ensiapupakkauksista on saatavana järkeviä täydennyspakkauksia käytettyjen ja vanhentuneiden ensiapupakkausten tilalle.

Lue ohjeistus, mitkä ensiapupakkaukset työpaikalle ovat Punaisen ristin ehdotuksia. Selkeä taulukko muuntuu helposti tilattaviksi kappalemääriksi.

Ensiapulaukut

Nouseva
18 tuotetta
 1. Autoilijan ensiapulaukku
 2. Ensiapukilpi, ensiapukaappi
 3. Ensiapukilpi, lääkekaappi medicinskåp
 4. Ensiapupakkaus L Cederroth
 5. Ensiapupakkaus M Cederroth
 6. Ensiapupakki XL Cederroth
 7. MedTech Ea linja-autolaukku
 8. Palovammalaukku Burn Kit
 9. Pieni ensiapupakkaus Basic Line Small
 10. Remontoijan ensiapulaukku
 11. SPR Ensiapu-taskupakkaus
 12. SPR Ensiapulaukku Yleiskäyttöön
 13. SPR Joka Kodin Ensiapulaukku
 14. SPR Matkailijan ensiapulaukku
 15. SPR työpisteen ea-asema
 16. SPR työpisteen ea-laukku
 17. SPR työpisteen ensiapulaukku
 18. Taskupakkaus S Cederroth
Nouseva