Fenix CL25R Retkilyhty Ladattava Valkoinen + Puna

TK-908754

Fenix CL25R Retkilyhty Ladattava Valkoinen + Puna 350 lm sis.akun 2300 mAh 2xCR123*

Tuotetiedot

Yksi markkinoiden pienimmistä superteholuokan lyhdyistä. Erittäin pienen kokonsa ansiosta tämä lyhty kulkee helposti ja vaivatta mukana repussa ja jopa taskussa! CL25R lyhdyn valaisuteho on huikea, sillä se valaisee suuren jopa 25 metrin alueen 350 lumenin valovoimallaan. Lyhdyssä on kuusi eri kirkkaustilaa ja se kykenee tarjoamaan jopa 600 tunnin yhtämittaisen käyttöajan. Lisäksi kiinteä ja vilkkuva punavalotoiminto ovat käteviä säilyttämään pimeänäkökyvyn eikä väri houkuta hyttysiä puoleensa. Vilkkuvaloa voidaan käyttä signaali- ja merkkivalona. Mikro-USB ladattava.


CL25R retkilyhty on erittäin luotettava kaikissa käyttöolosuhteissa. Se on iskun kestävä ja siinä on erityinen äärikylmyyttä kestävä rakenne (valaisin toimii jopa - 40 asteessa). Monipuolisilla kiinnittimillä kiinnität lyhdyn lähes mihin tahansa (riippulenkkikiinnitys, magneetti- ja tripodikiinnitys).


Fenix CL25R on eräs tämän hetken parhaimmista superlyhdyistä. Lyhty sopii käytettäväksi kaikkialle jossa miellyttävän pehmeä epäsuoravalo on paras vaihtoehto mm. aluevalaisuun, leiri- ja telttavaloksi jne.

Tuotekoodi TK-908754
Paino (kg) 0.2510
Valmistaja Fenix
Toimitusaika 5-6 päivää
Share |