Fenix Huomiosoihtu (valaisin + punainen kartio)

TK-12014-001

Huomiosoihtu liikenteenohjaustehtäviin.

Hinta

66,65 € sis alv 24% 53,75 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Tuotetiedot

Huomiosoihtu liikenteenohjaustehtäviin. Soihtu koostuu Fenixin LD22 käsivalaisimesta sekä punaisesta bullet proof kartiosta.

Fenix LD22 taskulamppuTutun klassikon päivitetty huippumalli! Fenix LD22 on toimii esikuvana kaikille normaaleja AA-sormiparistoja käyttäville taskulampuille. Huikea 300 lumenin maksiteho ja jopa 100 tunnin yhtämittainen (pienin teho) käyttöaika puhuvat puolestaan! Koko valaisin on suunniteltu täysin uudelleen. Uusia huippuominaisuuksia ovat mm. erilliset outdoor ja taktiset käyttötilat! Valaisinta voit käyttää perinteisesti retkeily/yleiskäytön valaisimena tai jopa aitona viranomais- ja vartiointikäytön valaisimena taktisilla ominaisuuksilla! LD22 (2015) tarjoaa neljä tehotilaa ja kaksi vilkkutoimintoa: strobo-vilkku ja SOS-signaali. Toimintatilat on helppo valita valaisinosan sivukytkimestä.

Valaisimen muistitoiminto muistaa automaattisesti viimeksi käytetyn tehotilan (outdoor-tila). Kestävä rakenne ja vesitiiviys IPX-8 (uppotestattu 2 m) standardin mukaisesti tarjoaa luotettavan ja kestävän valaisimen niin harraste kuin jokapäiväiseen työkäyttöön.

OminaisuudetTasakirkkausvalaisin - kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
Helppo ja nopeakäyttöinen sivukytkin eri tehotilojen käyttöön
Käänteisen paristopolarisaation suojaus - suojaa valaisinta väärin asennetuilta paristoilta
Kestävä teräksinen painonappikytkin
Teräksinen iskurengas
Erilliset Outdoor- ja taktisen käytön toimintotilat
Vierimisen estävä muotoilu
Hetkellisen käytön mahdollistava taktinen painonappikytkin
Korkealuokkainen, optinen AR-kovapinnoitettu lasilinssi
Kova-anodisoitu lentokonealumiininen runko - vähentää valaisimen pinnan naarmuuntumista
Sisältää LD22 valaisimen, vyökotelon, rannehihnan, vyöklipsin, 2 kpl O-rengastiiviste, 2 kpl AA-paristot (alkaali), käyttöohje, takuukortti

Liikennekartio, punainenTämän liikennekartion avulla saa muutettua valaisimen valon hehkuvan oranssiksi huomiovaloksi. Erinomainen liikenteenohjauksessa ja hätätilanteissa. Liikennekartio on valmistettu iskunkestävästä, lämpöä johtamattomasta ja super kestävästä Bayer AG:n PC2805 muovista. Materiaalia kutsutaan yleisesti ns. bullet proof -muoviksi.

OminaisuudetMateriaali PC2805 ns. bullet proof muovi
Helppo kiinnittää ja poistaa valaisimesta
Halkaisija 21,5 mm
Soveltuu valaisimiin joiden valopään halkaisija on välillä 20 - 21,5 mm (soveltuu useimpiin LD- ja PD-sarjan malleihin kuten LD12/LD22/PD32/PD35)
Tuotekoodi TK-12014-001
Valmistaja Fenix
Toimitusaika 5-6 päivää
Share |