FinStop Strong Turvasumutin

TK-FINSTOP

Täysin lupavapaa, erittäin helppokäyttöinen, yksityishenkilöille suunniteltu tuote, jonka hankkimiseen tai mukana kantamiseen ei vaadita lupia. Turvasumutin tuo lisäturvaa itsellesi tai läheisellesi.

Poistunut tuotevalikoimasta.

Tuotetiedot

FinStop Strong on erittäin voimakas turvasumutin joka kulkee helposti mukana antaen turvaa kantajalleen. Sumutin on tarkoitettu itsepuolustukseen hätävarjelutilanteissa ja se sokaisee ja merkitsee hyökkääjän antaen sumuttimen kantajalle aikaa paeta ja hakeutua turvaan. Tehoaineina käytetään hyökkääjän kasvoille ja silmiin sumutettavaa voimakasta seosta joka sisältää mm. suuren pitoisuuden erittäin väkevää mentholia. Seos aiheuttaa voimakasta silmien kirvelyä ja sokaisee hyökkääjän muutaman minuutin ajaksi. Lisäksi väriaine merkitsee hyökkääjän ihon ja vaatteet tunnistamisen helpottamiseksi. Väriaine pysyy iholla pesemisestä huolimatta 3-4 päivän ajan.


FinStop Strong valmistetaan täsmälleen samoilla valmistusprosesseilla kuin viranomaissumuttimetkin.  Ammattitason turvasuuttimen ansiosta sumutin ei laukea taskussa tahattomasti ja sumutin kulkee helposti mukana. FinStop Strong on 2 cm matalampi kuin Turvakerroin -turvasumutin mutta molemmissa on sama tilavuus tehoaineita. Suuttimen rakenne varmistaa että sumutuskuvio on ihanteellinen ja ettei suutin tukkeudu kun sumutinta kannetaan taskussa tai käsilaukussa. Erinomainen lahjaidea tyylikkäässä pakkauksessa.


Tehoaineina käytetään hyökkääjän kasvoille ja erityisesti silmiin sumutettavaa voimakasta seosta joka sisältää mm. suuren määrän erittäin väkevää mentholia. Seos aiheuttaa voimakasta silmien kirvelyä joka säilyy hyökkääjän silmissä useita minuutteja antaen aikaa paeta ja hankkia apua. Sumutteen tehokas, punainen väriaine merkitsee hyökkääjän ihon ja vaatteet kirkkaan punaiseksi varmistaen että hyökkääjä on helposti tunnistettavissa. Väriaineet pysyvät iholla pesemisestä huolimatta 3-4 päivän ajan. Vaikuttavat aineet ovat elintarvike- ja kosmetiikkalaatuisia. Sumutteella on erittäin hyvä kylmäkestävyys ja sen suutin on suojattu likaantumiselta.
Suositeltava sumutusetäisyys: 1...2 m, maksimikantama: 4 metriä sisätiloissa. Sumutuskuvio: yhdistetty juova + kartio joka takaa maksimaalisen osumatarkkuuden.


Mitat: korkeus: 93 mm, aerosolipullon halkaisija 35 mm. Tilavuus: brutto 65 ml, netto 48 ml. Säilyvyys: 2 vuotta valmistuksesta. Valmistusajankohta ja säilyvyysaika on merkitty sumuttimen pohjaan. Meiltä ostaessasi saat aina sumuttimen maksimaalisella säilyvyysajalla.


Hanki markkinoiden tehokkain turvasumutin nyt meiltä suoraan varastosta!


SUUNNITELTU JA VALMISTETTU SUOMESSA!Paino (kg) 0.1500
Toimitusaika 5-6 päivää
Share |