Käsi- ja otsavalaisimet

Valikoimistamme löytyy ammattilaisille suunniteltuja työvalaisimia pääosin kolmelta eri valmistajalta. Petzl, Maglite ja Fenix ovat tuoneet markkinoille tehokkaita valaisimia, joiden ominaisuudet soveltuvat vaativaan työkäyttöön ja vapaa-ajan extreme-harrastuksiin. Suurin osa otsavalaisimista on kiinnitettävissä eri mallisiin kypäriin, ja suunnittelussa on otettu huomioon pitkäaikainen käyttömukavuus. 

Petzl otsavalaisimet on suunniteltu ammattilasen työkaluiksi päivittäiseen käyttöön. Petzl otsavalaisinmallisto vastaa innovatiivisuudellaan ja monipuolisuudellaan lukuisiin erilaisiin tarpeisiin, äärimmäisistä extreme -tarpeista (luolastot, vuoristokäyttö jne.) ammattilaisten työtarpeisiin ja päivittäisiin henkilökohtaisen valaisemisen yleistarpeisiin. Arktisista retkikunnista auton hansikaslokeroon, maratonjuoksuista hiihtovaellukseen, asennustyöstä jopa mökillä lukemiseen tai minne menetkin, Petzl otsavalaisimet näyttävät tietä!

Maglite valaisimet on valmistettu kestämään ja valaisimille on Suomessa 10 vuoden takuu ja ilmainen huoltopalvelu. Kaikki Maglite mallit tuottavat kauas näyttävän valoalueen ja valaisimissa on poikkeuksellisen leveä, käyttökelpoinen valokeila. Maglite LED-malleissa voi säätää tehoalueen kokoa, hehkupolttimomalleissa valokeilan leveyttä. Kaikki Maglite valaisimet valmistetaan iskunkestäviksi lentokonealumiinista, anodisoidaan sisä-ja ulkopinnalta parhaan korroosionkeston saavuttamiseksi ja varustetaan O-renkailla tiiviyden varmistamiseksi. Maglite valaisimet toimivat akuilla tai yleisimmin saatavilla olevilla paristoilla. Uuden LED-teknologian ansiosta Maglite valaisimien paloajat ovat hyvin pitkiä, joten käyttö ja omistaminen tulee edulliseksi.

Fenix-valaisimet ovat laadukkaita huipputeknologiaa hyödyntäviä haastaviin käyttötilanteisiin soveltuvia valaisimia. Käsivalaisimet, otsalamput, retkilyhdyt ja pyörälamput ovat haluttuja niin ammatti- kuin harrastajakäytössä pitkien käyttöaikojen, tehokkaan valovoiman ja monipuolisten valotilojen tähden. Kysy meiltä myös muita tuotteita Fenixin tarvike- ja valaisinvalikoimasta!

Nouseva
22 tuotetta
 1. Fenix HL50 Premium T6 otsalamppu
 2. Fenix E05 Premium XP-E2 käsivalaisin
 3. Fenix LD22 Premium G2 käsivalaisin
 4. Fenix RC20 XM-L U2 käsivalaisin
 5. Petzl e+LITE otsavalaisin kotelolla
 6. Petzl Fixation Tactikka kypärälevy
 7. Petzl Nao+ reaktiivinen LED otsavalo
 8. Petzl Ultra RushBelt LED valaisin
 9. Petzl Ultra Rush LED valaisin
 10. Petzl Kuminen panta Pixa valaisimille
 11. Petzl Pixa 3R vara-akku li-poly
 12. Petzl PixAdapt kypäräkiinnikelevy
 13. Petzl Pixa 1 ATEX LED valaisin V2
 14. Petzl Pixa 2 ATEX LED valaisin V2
 15. Petzl Pixa 3 ATEX LED valaisin V2
 16. Petzl Pixa 3R ATEX LED ladattava V2
 17. Petzl Zipka otsavalaisin
 18. Petzl Tactikka otsavalaisin
 19. Petzl Reactik+ reaktiivinen LED
 20. Petzl Core akku Li-ion 1250mAh
 21. Mini MagLED AA Pro+ (musta)
 22. Maglite XL200 LED 3AAA lahjapakkauksessa (musta)
Nouseva