Käsi- ja otsavalaisimet

Valikoimistamme löytyy ammattilaisille suunniteltuja työvalaisimia pääosin kolmelta eri valmistajalta. Petzl, Maglite ja Fenix ovat tuoneet markkinoille tehokkaita valaisimia, joiden ominaisuudet soveltuvat vaativaan työkäyttöön ja vapaa-ajan extreme-harrastuksiin. Suurin osa otsavalaisimista on kiinnitettävissä eri mallisiin kypäriin, ja suunnittelussa on otettu huomioon pitkäaikainen käyttömukavuus. 

Petzl otsavalaisimet on suunniteltu ammattilasen työkaluiksi päivittäiseen käyttöön. Petzl otsavalaisinmallisto vastaa innovatiivisuudellaan ja monipuolisuudellaan lukuisiin erilaisiin tarpeisiin, äärimmäisistä extreme -tarpeista (luolastot, vuoristokäyttö jne.) ammattilaisten työtarpeisiin ja päivittäisiin henkilökohtaisen valaisemisen yleistarpeisiin. Arktisista retkikunnista auton hansikaslokeroon, maratonjuoksuista hiihtovaellukseen, asennustyöstä jopa mökillä lukemiseen tai minne menetkin, Petzl otsavalaisimet näyttävät tietä!

Maglite valaisimet on valmistettu kestämään ja valaisimille on Suomessa 10 vuoden takuu ja ilmainen huoltopalvelu. Kaikki Maglite mallit tuottavat kauas näyttävän valoalueen ja valaisimissa on poikkeuksellisen leveä, käyttökelpoinen valokeila. Maglite LED-malleissa voi säätää tehoalueen kokoa, hehkupolttimomalleissa valokeilan leveyttä. Kaikki Maglite valaisimet valmistetaan iskunkestäviksi lentokonealumiinista, anodisoidaan sisä-ja ulkopinnalta parhaan korroosionkeston saavuttamiseksi ja varustetaan O-renkailla tiiviyden varmistamiseksi. Maglite valaisimet toimivat akuilla tai yleisimmin saatavilla olevilla paristoilla. Uuden LED-teknologian ansiosta Maglite valaisimien paloajat ovat hyvin pitkiä, joten käyttö ja omistaminen tulee edulliseksi.

Fenix-valaisimet ovat laadukkaita huipputeknologiaa hyödyntäviä haastaviin käyttötilanteisiin soveltuvia valaisimia. Käsivalaisimet, otsalamput, retkilyhdyt ja pyörälamput ovat haluttuja niin ammatti- kuin harrastajakäytössä pitkien käyttöaikojen, tehokkaan valovoiman ja monipuolisten valotilojen tähden. Kysy meiltä myös muita tuotteita Fenixin tarvike- ja valaisinvalikoimasta!