Kauttakulku kielletty

TK-061-141

Opasteet ja kilvet: Kauttakulku kielletty

Valitse koko ja materiaali.

Hinta

6,94 € sis alv 24% 5,60 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Mitat MM

Materiaali

Hinta

6,94 € sis alv 24% 5,60 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Tuotetiedot

Kieltokilvet ja kieltotarrat ohjaavat ihmisten käyttäytymistä erilaisten alueiden ja laitteiden läheisyydessä. Kieltokilvissä on tutut symbolit, valkoinen tausta ja punainen kieltoympyrä. Teksti selkeyttää kilven sanomaa. "Kauttakulku kielletty"-kilpi on saatavana useassa eri koossa ja materiaalissa vakiona. Kysele muita kokoja asiakaspalvelustamme.
  • 200x300 mm ja sitä pienemmissä alumiinikylteissä on reiät kulmissa valmiiksi.
  • Kyltit voidaan toteuttaa myös kaksipuolisina (pääsääntöisesti +50 % kilven hintaan).

Kilpien kiinnitystapoja

Tarrakiinnitys on monesti riittävä sisätiloihin asennettaville muovikilville, mutta esimerkiksi epätasaisille pinnoille tai lämpötila- tai muiden olosuhdevaihtelujen kohteena oleville kilville kannattaa käyttää ruuvikiinnitystä. Helppo kiinnitys saadaan tehtyä tarrapohjaisilla kilpikiinnikkeillä, joilla kilpi voidaan asemoida seinän suuntaiseksi (SGJ-malli) tai seinästä ulospäin (SGT-malli). Toimitamme alumiinikilpiä myös valmiiksi rei'itettyinä asiakkaiden toiveiden mukaan. Alumiinikilvet käyvät hyvin myös pylväskiinnitykseen. Tutustu kilpien kiinnikkeisiin tällä sivulla.

Kilpimateriaalit

Tarra

Pääsääntöisesti tarrana käytetään pvc-tulostustarraa. Tarra täyttää rakennusmateriaalien sertifikaatin DIN 4102-B1 vaatimukset (vaikeasti syttyvä). Kaikki tarrat ovat sään ja auringon kestäviä.

Muovi

Muovilevynä käytämme 100-prosenttisesti kierrätettävää pvc-vapaata polystyreenilevyä. Levyllä on hyvä mekaaninen- ja hankauksen kestävyys joten muovikilpi on erittäin pitkäikäinen. Levy on taipuisa ja sillä on korkea lämmönkestävyys. Levy täyttää direktiivin EEC 90/128 ja standardin EN 71/3 vaatimukset. Levy voidaan kierrättää tai hävittää polttamalla. Kuva levyn pintaan tehdään UV-tasotulostimella.

Alumiini

300x400 mm ja sitä pienemmät kilvet tehdään 1mm:n paksuiselle raaka-alumiinille. Isommissa levyissä pohjana käytetään komposiittialumiinia. Komposiittialumiini on hyvin jäykkää, mutta silti kevyttä. Levy kestää hyvin säätä ja se on suojattu korroosiolta. Kuva levyn pintaan tehdään suoratulostuksella tai tarralla, joko tulostus- tai leikkuuteipistä.

Magneetti

Magneettikalvo on helposti irroitettava ja jälkiä jättämättön materiaali metallipinnoille. Magneettikilven kalvo pysyy kiinni puhtaassa auton pellissä kovissakin nopeuksissa. Materiaali on säänkestävää. Kuva levyn pintaan tehdään tarralla, joko tulostus- tai leikkuuteipistä.

Räätälöidyt kilvet

Turvakaupalta löytyy laaja valikoima vakiokilpiä verkkokaupasta, ja ratkaisut erikoistarpeisiin. Kieltokilpi tai kieltotarra omalla tekstillä ja punaisella kieltoympyrällä tai pääsy kielletty -symbolilla on helppo tehdä sivuillamme. Oma Kaarinassa sijaitseva tuotanto mahdollistaa myös pienempien kilpierien nopean ja edullisen toimituksen. Ota yhteys asiakaspalveluumme, jos haluat lisätietoja kilpien ja kylttien ominaisuuksista. Voimme tulostaa isojakin kokoja haluamisia turvamerkintöjä, ja käyttää vakiovalikoimastamme poikkeavia materiaaleja ja tekniikoita.
Kokeile Kilpikonettamme oman kilpesi tekemiseen. Suosituimmat kilvet kieltokilvistä ovat Tupakointi kielletty ja Pääsy kielletty.
Tuotekoodi TK-061-141
Paino (kg) 0.0210
Valmistaja Suomen Turvakauppa
Toimitusaika 5-6 päivää
Share |