Kokoontumispaikka

TK-04-116

Opasteet ja kilvet: Kokoontumispaikka

Valitse koko.

Hinta

14,26 € sis alv 24% 11,50 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Mitat MM

Materiaali

Hinta

14,26 € sis alv 24% 11,50 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Tuotetiedot

Kokoontumispaikka -merkintää käytetään osoittamaan se paikka, johon kiinteistössä olevien tulisi kokoontua palohälytyksen tullessa. Kilpi tehdään vihreälle taustalle, teksti ja symbolit ovat valkoisia. Kyltit saa halutussa koossa ja materiaalissa. Yleisimmät vaihtoehdot ovat valittavissa tällä sivulla.
  • Kokoontumispaikka-kyltti on kerrosalumiinia. Siinä ei ole kiinnitysreikiä valmiina.
  • Kyltit voidaan toteuttaa myös kaksipuolisina (pääsääntöisesti +50 % kilven hintaan).

Kilpien kiinnitystapoja

Tarrakiinnitys on monesti riittävä sisätiloihin asennettaville muovikilville, mutta esimerkiksi epätasaisille pinnoille tai lämpötila- tai muiden olosuhdevaihtelujen kohteena oleville kilville kannattaa käyttää ruuvikiinnitystä. Helppo kiinnitys saadaan tehtyä tarrapohjaisilla kilpikiinnikkeillä, joilla kilpi voidaan asemoida seinän suuntaiseksi (SGJ-malli) tai seinästä ulospäin (SGT-malli). Toimitamme alumiinikilpiä myös valmiiksi rei'itettyinä asiakkaiden toiveiden mukaan. Alumiinikilvet käyvät hyvin myös pylväskiinnitykseen.

Kilpimateriaalit

Tarra

Pääsääntöisesti tarrana käytetään pvc-tulostustarraa. Tarra täyttää rakennusmateriaalien sertifikaatin DIN 4102-B1 vaatimukset (vaikeasti syttyvä). Kaikki tarrat ovat sään ja auringon kestäviä.

Muovi

Muovilevynä käytämme 100-prosenttisesti kierrätettävää pvc-vapaata polystyreenilevyä. Levyllä on hyvä mekaaninen- ja hankauksen kestävyys joten muovikilpi on erittäin pitkäikäinen. Levy on taipuisa ja sillä on korkea lämmönkestävyys. Levy täyttää direktiivin EEC 90/128 ja standardin EN 71/3 vaatimukset. Levy voidaan kierrättää tai hävittää polttamalla. Kuva levyn pintaan tehdään UV-tasotulostimella.

Alumiini

300x400 mm ja sitä pienemmät kilvet tehdään yleensä 1mm:n paksuiselle raaka-alumiinille. Isommissa levyissä pohjana käytetään komposiittialumiinia. Komposiittialumiini on hyvin jäykkää, mutta silti kevyttä. Levy kestää hyvin säätä ja se on suojattu korroosiolta. Kuva levyn pintaan tehdään suoratulostuksella tai tarralla, joko tulostus- tai leikkuuteipistä.

Magneetti

Magneettikalvo on helposti irroitettava ja jälkiä jättämättön materiaali metallipinnoille. Magneettikilven kalvo pysyy kiinni puhtaassa auton pellissä kovissakin nopeuksissa. Materiaali on säänkestävää. Kuva levyn pintaan tehdään tarralla, joko tulostus- tai leikkuuteipistä.


Turvakaupalta löytyy laaja valikoima vakiokilpiä verkkokaupasta, ja ratkaisut erikoistarpeisiin. Opastekilpiä ja merkintätarroja saa tulostettua myös haluamallasi tekstillä ja kuvalla. Oma Kaarinassa sijaitseva tuotanto mahdollistaa myös pienempien kilpierien nopean ja edullisen toimituksen. Ota yhteys asiakaspalveluumme, jos haluat lisätietoja kilpien ja kylttien ominaisuuksista. Voimme tulostaa isojakin kokoja haluamisia turvamerkintöjä, ja käyttää vakiovalikoimastamme poikkeavia materiaaleja ja tekniikoita.
Kokeile Kilpikonettamme oman kilpesi tekemiseen. Sieltä löytyy valmiita pohjia ensiapukylteille, vastaavia kuin Kokoontumispaikka.

Tuotekoodi TK-04-116
Paino (kg) 0.1500
Valmistaja Suomen Turvakauppa
Toimitusaika 5-6 päivää
Share |