Kyltit ja opasteet

Valikoimissamme on valmiina satoja varoitus-, kielto-, opastus- ja muita kilpiä useina eri kokoina sekä materiaaleina. Helpoiten löydät oikean kilven sivuston hakutoiminnolla tai selaamalla tuoteryhmiä. Poistumistiemerkinnät, kiinteistökilvet ja ensiapukilvet ovat haetuimpien joukossa. Lue myös ohjeet kilven koon ja materiaalin valintaan. Kyltti tulisi aina sijoittaa niin, että se varoittaa tai ohjeistaa ajoissa, eli opaste on näkyvällä paikalla. Opastekilvet parantavat turvallisuutta kiinteistöissä.

Kaikki kilpemme ovat ISO 7010 standardin mukaisia.

Opastekilpien materiaalit: alumiinikyltit, muovikilvet, tarrat ja magneetit

Kilvet valmistetaan kestävistä ja laadukkaista materiaaleista pääosin omana tuotantona. Isot ulkokyltit tehdään useimmiten 3 mm paksusta alumiinista, pienemmät 1 mm paksusta raaka-alumiinista. Sisäkäyttöön tuleva opaskilpi on usein muovia (tavallinen tai jälkivalaiseva) tai tarra. Lue lisää materiaalien ominaisuuksista täältä.

Tilaa oma kyltti tai oma tarra

Oma tarra tai oma kyltti on helppo tehdä lisäämällä pohjaan oma teksti. Varoituskyltti, ohjekyltti ja kieltokyltti ovat monikäyttöisiä ja täällä voit vaihtaa opasteen vakiopohjaan oman tekstisi. Oma kilpi toteutuu palvelussamme myös niin, että toimitat meille aineiston. Vakiokokoisena sen voit tilata tätä kautta. Temme kaikkia merkintöjä pienistä kirjaintarroista lähtien aina suuriin tonttiopasteisiin asti, ja asiakaspalvelumme auttaa oikean ratkaisun valinnassa.

Yksittäispakatut kilpipussit soveltuvat hyvin vähittäismyyntiin ja niiden esillepano liiketiloissasi auttaa loppuasiakasta löytämään joka tilanteeseen sopivan opasteen. 

Meiltä saa myös liikennemerkkejä ja niiden lisäkilpiä halutuilla teksteillä.

Kyltit ja opasteet

Nouseva
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Tuotteet 49-49 / 49
  1. Väestönsuoja (symboli + teksti)
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Nouseva