Käytettävä suojakypärää

TK-071-102

Opasteet ja kilvet: Käytettävä suojakypärää

Valitse koko ja materiaali.

Hinta

3,10 € sis alv 24% 2,50 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Mitat MM

Materiaali

Hinta

3,10 € sis alv 24% 2,50 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Tuotetiedot

Ohjekilvet ja ohjetarrat, kuten "Käytettävä suojakypärää"-kilpi, ovat Turvakaupan vakiovalikoimassa. Muovikilpi, alumiinikilpi, magneetti ja tarra ovat saatavana useassa eri koossa. Harvinaisempiin kokoihin saat tarjouksen asiakaspalvelustamme. Ohjekilvet liittyvät usein suojavarusteisiin tai toimintaohjeisiin esimerkiksi työmailla, kuten tupakointikielto-merkinnät.
  • Koossa 200x300 mm ja sitä pienemmissä kilvissä on kulmissa reiät valmiina.
  • Kyltit voidaan toteuttaa myös kaksipuolisina (pääsääntöisesti +50 % kilven hintaan).
  • Saatavana myös yhdistelmäkilpi suojavarusteista, johon on yhdistetty kieltokilpi, vaaditut suojavarusteet ja työmaan yhteystiedot: Työmaa-alue, varo työmaaliikennettä ja suojavarusteet

Kilpien kiinnitystapoja

Tarrakiinnitys on monesti riittävä sisätiloihin asennettaville muovikilville, mutta esimerkiksi epätasaisille pinnoille tai lämpötila- tai muiden olosuhdevaihtelujen kohteena oleville kilville kannattaa käyttää ruuvikiinnitystä. Helppo kiinnitys saadaan tehtyä tarrapohjaisilla kilpikiinnikkeillä, joilla kilpi voidaan asemoida seinän suuntaiseksi (SGJ-malli) tai seinästä ulospäin (SGT-malli). Toimitamme alumiinikilpiä myös valmiiksi rei'itettyinä asiakkaiden toiveiden mukaan. Alumiinikilvet käyvät hyvin myös pylväskiinnitykseen. Tutustu kilpien kiinnikkeisiin tällä sivulla.

Kilpimateriaalit

Tarra

Pääsääntöisesti tarrana käytetään pvc-tulostustarraa. Tarra täyttää rakennusmateriaalien sertifikaatin DIN 4102-B1 vaatimukset (vaikeasti syttyvä). Kaikki tarrat ovat sään ja auringon kestäviä.

Muovi

Muovilevynä käytämme 100-prosenttisesti kierrätettävää pvc-vapaata polystyreenilevyä. Levyllä on hyvä mekaaninen- ja hankauksen kestävyys joten muovikilpi on erittäin pitkäikäinen. Levy on taipuisa ja sillä on korkea lämmönkestävyys. Levy täyttää direktiivin EEC 90/128 ja standardin EN 71/3 vaatimukset. Levy voidaan kierrättää tai hävittää polttamalla. Kuva levyn pintaan tehdään UV-tasotulostimella.

Alumiini

Koossa 200x300 mm ja sitä pienemmissä kilvissä on kulmissa reiät valmiina. 300x400 mm ja sitä pienemmät kilvet tehdään 1mm:n paksuiselle raaka-alumiinille. Isommissa levyissä pohjana käytetään komposiittialumiinia. Komposiittialumiini on hyvin jäykkää, mutta silti kevyttä. Levy kestää hyvin säätä ja se on suojattu korroosiolta. Kuva levyn pintaan tehdään suoratulostuksella tai tarralla, joko tulostus- tai leikkuuteipistä.

Magneetti

Magneettikalvo on helposti irroitettava ja jälkiä jättämättön materiaali metallipinnoille. Magneettikilven kalvo pysyy kiinni puhtaassa auton pellissä kovissakin nopeuksissa. Materiaali on säänkestävää. Kuva levyn pintaan tehdään tarralla, joko tulostus- tai leikkuuteipistä.

Räätälöidyt kilvet

Saat meiltä kaikki kilvet erikoistarpeisiin asiakaspalvelumme kautta. Verkkokauppaan on valikoitu yleisimmät kilvet. Ohjekilpi tai ohjetarra omalla tekstillä on helppo tilata vakiopohjalla halutussa koossa. Ohjemerkki on yleensä sininsellä pohjalla valkoinen teksti, ja symbolina toimiii hyvin huomiota herättämässä huutomerkki. Oma Kaarinassa sijaitseva tuotantomme mahdollistaa kaikenlaisten kilpitoimitusten onnistumisen nopeallakin aikataululla. Ota yhteys asiakaspalveluumme, jos haluat lisätietoja kilpien ja kylttien ominaisuuksista. Voimme tulostaa isojakin kokoja haluamisia turvamerkintöjä, ja käyttää vakiovalikoimastamme poikkeavia materiaaleja ja tekniikoita.

Kokeile  myös Kilpikonettamme jos haluat kokonaan omanlaisen kilven.

Tuotekoodi TK-071-102
Paino (kg) 0.0030
Valmistaja Suomen Turvakauppa
Toimitusaika 5-6 päivää
Share |