Työmaa-aidat, kiinteistöpuomit, suoja-aidat

Jokaiseen taloyhtiöön tarvitaan kiinteistöpuomeja lumenpudotusaikaan ja erilaisten huoltotöiden aikaan. Puomeihin saa helposti lisättyä varoituslipun, joita löytyy muutamalla eri vakiotekstillä tai aivan omalla vaihtoehdollasi. Kiinteistön kulkuesteenä kiinteistöpuomi on erinomainen vaihtoehto sen säänkestävyyden ja helpon liikuteltavuutensa vuoksi. Kiinteistöpuomit voi varastoida siten, että puomin jalat on taitettu puomin sisälle.

Työmaalle tarjoamme esimerkiksi vahvaa oranssia verkkoaitaa (heavy duty aita), jota voi kiinnittää metallikiinnikkeisiin, muovitolppiin tai sulkupylväisiin. Muovinen suoja-aita on markkinoilla tuttu tuote. Yhdellä työmaa-aidalla saa rajattua reilut 10 metriä sivupituudeltaan kokoisen alueen (koko kevyen suoja-aidan pituus on 50 metriä). Vahva mutta kevyt aita erottuu hyvin kaikilla keleillä.

Vahvarakenteista Euro Barrier -työmaa-aitaa (leveys 2 m) suosittelemme myös työmaiden rajaukseen ja kulkuesteiksi. Muoviset työmaa-aidat saa yhdistettyä helposti niihin kuuluvalla jalustalla. Työmaa-aitojen kanssa voi käyttää erilaisia työmaavilkkuja. Kaikenlaiset kevyet aidat ja pysyvämmät tilanrajaukset saadaan järjestymään Turvakaupan aidoilla.