Mini MagLED AA Pro+ (musta)

TK-SPPLUSP01H

Maailman ostetuimman taskuvalaisimen huipputehokas versio Motion Control kytkimellä, kahdella valon voimakkuudella.

Hinta

38,10 € sis alv 24% 64,95 € sis alv 24% 30,73 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Tuotetiedot

Ammattikäyttöön suunniteltu, erittäin suorituskykyinen, pienikokoinen LED valaisin joka kulkee käytännöllisesti mukana taskussa tai vyötupessa. Valokeilan laatu on kehitetty aivan uudelle tasolle, valaisin tuottaa täydellisen tasaisen valokentän, jonka valossa pitkäaikainenkin työskentely on miellyttävää. Uudenlainen käyttökelpoinen kaksoisvalokeila, joka näyttää samanaikaisesti sekä kauas että hyvin leveälle lähelle. Yhdellä kädellä samanaikaisesti käytettävä virtakytkin ja käyttöetäisyyden mukaan säädettävä tehoalueen leveys. Kaksi valotehoa ja valinta asennon mukaan: Sytytettäessä valaisin vaaka-asennossa tulee 100% teho, sytytettäessä valaisin pystyasennossa tulee 25% energiansäästöteho.

Voidaan käyttää myös kynttilä -yleisvaloasennossa, joka on turvallinen viileänä palavan LEDin ansiosta. Ei polttimonvaihtotarvetta.

Suorituskyky ANSI FL1 standardin mukaisesti: Valon kantama 167 m, valon voimakkuus 6947 candelaa, valovirta 281 lumenia, paloaika 25 h eco voimakkuudella ja 1 h 30 min max voimakkuudella (jonka jälkeen on vielä 10% alkuperäisestä valon voimakkuudesta jäljellä). Roiskevesitiivis, iskunkestävä 1 m.

Valmistettu lentokonealumiinista, anodisoitu sisä- ja ulkopinnoilta paremman korroosionkeston saavuttamiseksi. Linssi vaihdettavissa. Jokainen valaisin on yksilöity sarjanumerolla.
Pituus 16,8 cm. Paino 118 g paristoineen, 68g ilman. 2xAA alkaliparistot ja vyötuppi sis. Takuu 10 v, huoltopalvelu Suomessa. Made in USA.
Paino (kg) 0.2000
Valmistaja Maglite
Toimitusaika 5-6 päivää
Share |