Oma kilpi

TK-OmaKilpi

Tilaa oma kilpi tai oma tarra. Valitse pohja (mitat mm) ja materiaali kilvelle.
Voit antaa ohjeet tekstikentässä tai ladata oman kuva-aineistosi sivustolinkin kautta.

Hinta

8,68 € sis alv 24% 7,00 alv0

Toimitusaika: Tilaustuote

Mitat MM

Materiaali

Maksimi määrä merkkejä: 300

Maksimi määrä merkkejä: 800

Allowed file extensions to upload: pdf, jpg

Maximum image width: 5000 px.

Maximum image height: 5000 px.

Hinta

8,68 € sis alv 24% 7,00 alv0

Toimitusaika: Tilaustuote

Tuotetiedot

Omat tarrat ja kilvet omilla teksteillä ja kuvilla

Tällä sivulla voit suunnitella opastekilven tai tarran haluamallasi tekstillä ja kuvalla. Kirjoita Oma tekstisi -kohtaan lisätiedot kyltille tulevasta kuvasta ja teksteistä, jos haluat käyttää esimerkiksi jotain vakiokilpeämme mallina. Esimerkiksi "Paloalan kilpi, valkoinen pohja, punainen reunus, musta teksti" tai "Punainen pohja, valkoinen teksti". Lataa oma aineistosi latauslinkin kautta jpg- tai pdf-muodossa. Vastaat itse kuvan ja aineiston laadusta.

Räätälöidyt kilvet

Tarjoamme myös suunnitteluapua kuvien piirtämiseen. Oma Kaarinassa sijaitseva tuotanto mahdollistaa myös pienempien kilpierien nopean ja edullisen toimituksen. Ota yhteys asiakaspalveluumme, jos haluat lisätietoja kilpien ja kylttien ominaisuuksista. Voimme tulostaa isojakin kokoja haluamisia turvamerkintöjä, ja käyttää vakiovalikoimastamme poikkeavia materiaaleja ja tekniikoita.

Tarra

Pääsääntöisesti tarrana käytetään pvc-tulostustarraa. Tarra täyttää rakennusmateriaalien sertifikaatin DIN 4102-B1 vaatimukset (vaikeasti syttyvä). Kaikki tarrat ovat sään ja auringon kestäviä.

Muovi

Muovilevynä käytämme 100-prosenttisesti kierrätettävää pvc-vapaata polystyreenilevyä. Levyllä on hyvä mekaaninen- ja hankauksen kestävyys. Levy on taipuisa ja sillä on korkea lämmönkestävyys. Levy täyttää direktiivin EEC 90/128 ja standardin EN 71/3 vaatimukset. Levy voidaan kierrättää tai hävittää polttamalla.

Kuva levyn pintaan tehdään UV-tasotulostimella.

Alumiini


300x400 mm ja sitä pienemmät kilvet tehdään 1mm:n paksuiselle raaka-alumiinille. Isommissa levyissä pohjana käytetään komposiittialumiinia. Komposiittialumiini on hyvin jäykkää, mutta silti kevyttä. Levy kestää hyvin säätä ja se on suojattu korroosiolta. Kuva levyn pintaan tehdään suoratulostuksella tai tarralla, joko tulostus- tai leikkuuteipistä.

Magneetti


Magneettikalvo on helposti irroitettava ja jälkiä jättämättön materiaali metallipinnoille. Kalvo pysyy kiinni puhtaassa auton pellissä kovissakin nopeuksissa. Materiaali on säänkestävää.
Kuva levyn pintaan tehdään tarralla, joko tulostus- tai leikkuuteipistä.

Jälkivalaiseva muovi


Pimeässä hohtava muovilevy, jonka jälkivalaisuaika on n. 16 tuntia. Levyn luminanssi on 55/8 mcd/m² ja se sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Levy kestää hyvin kylmyyttä ja lämpöä (max -30°C / +50°C). Jälkivalaiseva muovilevy täyttää DIN 67510-standardin vaatimukset.
Kuva tehdään levyn pintaan UV-tasotulostimella. Jälkivalaisevuus toimii vain kilven valkoisissa osissa.

Tarroitettu jälkivalaiseva muovi


Jälkivalaisevia kylttejä toimitamme myös tarroitettuina, jolloin niiden asemointi on helpompaa ja pelkkä tarrakiinnitys voi riittää joihinkin kohteisiin.

Kokeile Kilpikonettamme oman kilpesi tekemiseen.

Tuotekoodi TK-OmaKilpi
Paino (kg) 0.0100
Valmistaja Suomen Turvakauppa
Toimitusaika Tilaustuote
Share |