Petzl

Petzl on laadukas tuotemerkki, jonka jälleenmyyjänä olemme toimineet useita vuosia. Petzl maahantuoja toimittaa meille erityisesti Petzl-tuotteita, jotka on tarkoitettu korkealla työskentelyyn. Petzlin tuotteista on paljon erinomaisia kokemuksia ja esimerkiksi Petzl kypärät ovat meillä myydyimpien joukossa.

Petzl varusteita yhdistää kolme arvoa: tehokkuus, käyttömukavuus ja turvallisuus, jotta ammattilaiset ja vaativat kuluttajat pääsisivät myös kaikkein vaikeapääsyisimpiin paikkoihin - niin yöllä kuin päivällä. Petzl on ranskalainen perheyritys, jonka ydintuoteryhmiin kuuluvat otsa- ja kypärävalaisimet, kypärät sekä kokonaisratkaisut vaikeapääsyisiin ja korkealla sijaitseviin paikkoihin pääsemiseen. Yrityksen intohimo näkyy ”Access the Inaccessible” sloganissa; teknisten käyttöopastusten ja selittävien piirroskuvien katsotaan aina olevan osa kokonaisratkaisua.

Petzl:n historia alkoi 1936 kun Fernand Petzl halusi tutkia Crollesin alueen luolastoreittejä ja sopivia varusteita ei ollut tarjolla. Hänen kiinnostuksensa turvallisuutta lisääviin tuotteisiin korkeanpaikantyöskentelyssä johtivat keksintöihin, jotka mullistivat vertikaalisen liikkumisen menetelmät maailmanlaajuisesti. Fernand Petzl piti myös pitkään hallussaan erikoista ennätystä: pisin tutkittu luolasto maailmassa. Petzl kehitti ensimmäisenä integroidun otsavalaisimen jo 1973. Petzl kehitti myös LED otsavalaisimet ensimmäisenä. Yritys on kädet vapaana -valaistuksen kehittäjä, reaktiivisen valaistuksen keksijä ja maailman suurin otsavalaisinvalmistaja. Monipistehihnastolla varustetuissa kypärissä sekä kiipeilyvarusteissa Petzl on myös kasvanut maailmanlaajuiseksi markkinajohtajaksi.

Petzlin suurin tehdas ja korkeanpaikantyöskentelyn koulutuskeskus V.Axess sijaitsee Alppien laidalla Crollesissa vuorten ja luolastojen ympäröimänä. Petzl edustaa suunnittelultaan sekä laadultaan huippua ja on edelläkävijä sekä pioneeri kolmella toimialallaan: Korkeanpaikantyöskentely, kädet vapaana valaistus ja sporttikiipeily.

Nouseva
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Tuotteet 1-24 / 75
 1. Petzl Zipka otsavalaisin
 2. Petzl Tactikka otsavalaisin
 3. Petzl Reactik+ reaktiivinen LED
 4. Petzl Parallel 10,5mm 100m keltainen
 5. Petzl Axis 11mm köysi lenkillä
 6. Petzl Pro Traxion lukkiu. taljapyörä
 7. Petzl Vertex Best kypärä
 8. Petzl Vertex ST teollisuuskypärä
 9. Petzl Vertex Vent kypärä
 10. Petzl Vizen Alveo ja Vertex kypäriin
 11. Petzl Vizir Alveo ja Vertex kypäriin
 12. Petzl Vizir Shadow Alveo ja Vertex kypäriin
 13. Petzl Alveo heijastintarrat (4 kpl)
 14. Petzl Alveo hikipanta
 15. Petzl Nao+ reaktiivinen LED otsavalo
 16. Petzl Fixation Tactikka kypärälevy
 17. Petzl e+LITE otsavalaisin kotelolla
 18. Petzl Kuminen panta Pixa valaisimille
 19. Petzl Vertex heijastintarrat (4 kpl)
 20. Petzl Captiv asemointitanko 10kpl
 21. Paineventtiili PV-1
 22. Petzl Vertex vaihto-otsapanta
 23. Petzl William ScrewLock sulkur. NEW
 24. Petzl Ascension nousukahva vasen
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Nouseva