Petzl

Petzl on laadukas tuotemerkki, jonka jälleenmyyjänä olemme toimineet useita vuosia. Petzl maahantuoja toimittaa meille erityisesti Petzl-tuotteita, jotka on tarkoitettu korkealla työskentelyyn. Petzlin tuotteista on paljon erinomaisia kokemuksia ja esimerkiksi Petzl kypärät ovat meillä myydyimpien joukossa.

Petzl varusteita yhdistää kolme arvoa: tehokkuus, käyttömukavuus ja turvallisuus, jotta ammattilaiset ja vaativat kuluttajat pääsisivät myös kaikkein vaikeapääsyisimpiin paikkoihin - niin yöllä kuin päivällä. Petzl on ranskalainen perheyritys, jonka ydintuoteryhmiin kuuluvat otsa- ja kypärävalaisimet, kypärät sekä kokonaisratkaisut vaikeapääsyisiin ja korkealla sijaitseviin paikkoihin pääsemiseen. Yrityksen intohimo näkyy ”Access the Inaccessible” sloganissa; teknisten käyttöopastusten ja selittävien piirroskuvien katsotaan aina olevan osa kokonaisratkaisua.

Petzl:n historia alkoi 1936 kun Fernand Petzl halusi tutkia Crollesin alueen luolastoreittejä ja sopivia varusteita ei ollut tarjolla. Hänen kiinnostuksensa turvallisuutta lisääviin tuotteisiin korkeanpaikantyöskentelyssä johtivat keksintöihin, jotka mullistivat vertikaalisen liikkumisen menetelmät maailmanlaajuisesti. Fernand Petzl piti myös pitkään hallussaan erikoista ennätystä: pisin tutkittu luolasto maailmassa. Petzl kehitti ensimmäisenä integroidun otsavalaisimen jo 1973. Petzl kehitti myös LED otsavalaisimet ensimmäisenä. Yritys on kädet vapaana -valaistuksen kehittäjä, reaktiivisen valaistuksen keksijä ja maailman suurin otsavalaisinvalmistaja. Monipistehihnastolla varustetuissa kypärissä sekä kiipeilyvarusteissa Petzl on myös kasvanut maailmanlaajuiseksi markkinajohtajaksi.

Petzlin suurin tehdas ja korkeanpaikantyöskentelyn koulutuskeskus V.Axess sijaitsee Alppien laidalla Crollesissa vuorten ja luolastojen ympäröimänä. Petzl edustaa suunnittelultaan sekä laadultaan huippua ja on edelläkävijä sekä pioneeri kolmella toimialallaan: Korkeanpaikantyöskentely, kädet vapaana valaistus ja sporttikiipeily.

Nouseva
12 tuotetta
 1. Petzl Alveo heijastintarrat (4 kpl)
 2. Petzl Alveo hikipanta
 3. Petzl e+LITE otsavalaisin kotelolla
 4. Petzl Kuminen panta Pixa valaisimille
 5. Petzl Vertex vaihto-otsapanta
 6. Petzl Huit laskeutumiskasi
 7. Petzl Pixa 3R vara-akku li-poly
 8. Petzl Pixa 3R ATEX LED ladattava V2
 9. Petzl Delta ruuvikiinnike n8
 10. Petzl GO ruuvikiinnike (teräs)
 11. Petzl PixAdapt kypäräkiinnikelevy
 12. Petzl Core akku Li-ion 1250mAh
Nouseva