Petzl Absorbica nykäyksenvaimennin

TK-L57

Petzl Absorbica nykäyksenvaimennin

Poistunut tuotevalikoimasta.

Tuotetiedot

Kevyt ja käytännöllisen kokoinen repeytyvä nykäyksenvaimennin työkäyttöön. Liitetään putoamissuojainvaljaan EN 361 standardin mukaiseen rinta- tai selkäkiinnityspisteeseen. Soveltuu myös Petzl ASAP tai ASAP LOCK köysitarraimien kanssa käytettäväksi. Pysäyttää putoamisen ja vaimentaa kehoon kohdistuvat voimat alle 6 kN:iin.  


Varustettu vetoketjulla, joten säännöllinen tarkastaminen on helppoa ja nopeaa. Petzl String XL kumisuojus molemmissa päädyissä auttaa pitämään lukkosulkurenkaat hyvässä asennossa, ja suojaa kuituja kulumiselta. Absorbica yhdistetään usein osaksi liitosköyttä (esim. Petzl Jane), jolloin saadaan nykäysvoimia vaimentava liitosköysi. Yhdistelmän kokonaispituus saa olla enintään 2 metriä (Absorbica on suunniteltu enintään 4 m putoamisen vaimentamiseen). Pituus 27 cm. Pituus auki revenneenä 1,60 m. Käyttäjän alta vaadittu esteistä vapaa turvaetäisyys (putoamiskerroin 2:n putoamisella): 3,9 m + nykäyksenvaimentimen pituus + liitosköyden pituus + sulkurenkaiden pituudet. Turvaetäisys pisimpänä mahdollisena 2 m järjestelmänä: 6,10 m. Liitosköyden ollessa lyhyempi, turvaetäisyys pienenee vastaavasti. Soveltuu yhden henkilön käyttöön. CE EN355. Paino: 190 g. Maksimi elinikä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. 


Tarvitset lisäksi lukkosulkurenkaat, joilla Absorbica liitetään valjaaseen ja liitosköyteen. Suosittelemme automaattisesti lukkiutuvaa Petzl OK TriactLockia: M33 TL. Liitettäessä Absorbica Petzl ASAP -sarjan köysitarraimeen, tarvitset vain yhden sulkurenkaan valjaan päähän, koska ASAPissa OK TrictLock on vakiona, ja ASAP LOCKiin Absorbica liitetään suoraan laitteeseen. 


Tiedoksi pelastusalan ammattilaisille: Kun Petzl ASAP tai ASAP LOCK köysitarrainta käytetään paripelastamisessa, missä laitteen tulee voida pysäyttää kahden henkilön kuorma, on on Absorbica L57 ainoa sallittu nykäyksenvaimenninmalli järjestelmässä. 


TÄRKEÄ TURVALLISUUSTIEDOTE 5/2011: MIKÄLI HALLUSSASI ON AIEMPI PETZL ABSORBICA NYKÄYKSENVAIMENNIN TAI ABSORBICA NYKÄYKSENVAIMENTIMELLA VALMIIKSI VARUSTETTU LIITOSKÖYSI, SUORITA SILLE YLIMÄÄRÄINEN TARKASTUS OHJEIDEN MUKAAN ENNEN KÄYTÖN JATKAMISTA! Lisätietoja tämän tuotekortin .pdf liitteissä tai pyydettäessä [email protected] tai puh. 020-741 8333. TÄMÄ TURVALLISUUSTIEDOTE EI KOSKE UUDEMPIA, NYKYÄÄN TOIMITETTAVIA TUOTTEITA.

Tuotekoodi TK-L57
Paino (kg) 0.2000
Valmistaja Petzl
Toimitusaika Tilaustuote
Share |