Petzl Absorbica-Y MGO (80 cm)

TK-L59-MGO

Nykäyksenvaimentimella ja MGO 60 koukuilla varustettu symmetrinen kaksihaarainen Petzl Absorbica-Y MGO (80 cm) liitosköysi työkäyttöön

Poistunut tuotevalikoimasta.

Tuotetiedot

Nykäyksenvaimentimella ja MGO 60 koukuilla varustettu symmetrinen kaksihaarainen liitosköysi työkäyttöön. Liitetään putoamissuojainvaljaan EN 361 standardin mukaiseen rinta- tai selkäkiinnityspisteeseen. Suurikokoiset, kevyet alumiinikoukut mahdollistavat turvallisen liikkumisen tikkaissa, mastoissa ja muissa metallirakenteissa. Kaksihaaraisuuden ansiosta käyttäjä voi liikkua tehokkaasti ja pysyä aina toisella haaralla turvallisesti kiinnittäytyneenä ankkuripisteeseen. Nykäyksenvaimentimen auki repeytyminen pysäyttää putoamisen ja vaimentaa kehoon kohdistuvat voimat max 6kN:iin.


Kaksitoimisella pikalukolla varustettu MGO 60 koukku voidaan kiinnittää jopa 60mm halkaisijaltaan olevan rakenteen ympärille kuten rakennustelineen putkeen tai teräspalkkiin. Absorbica nykäyksenvaimentimen päässä String suojus joka pitää valjaaseen liitettävän lukkosulkurenkaan hyvässä asennossa ja suojaa kuituja kulumiselta. Nykäyksenvaimennin varustettu vetoketjulla joten säännöllinen tarkastaminen on helppoa ja nopeaa. Liitosköyden pituus 80 cm + MGO koukku = kokonaispituus 1,05 m. Nykäyksenvaimennin revenneenä 1,75 m. Turvaetäisyys (putoamiskerroin 2:n putoamisella): 4,35 m. Paino: 1120g. CE EN355, EN362. Max. elinikä 10 vuotta. 3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. 


Tarvitset lisäksi lukkosulkurenkaan jolla nykäyksenvaimenninpää liitetään valjaaseen, suosittelemme automaattisesti lukkiutuvaa Petzl OK TriactLockia: M33 TL. 


TÄRKEÄ TURVALLISUUSTIEDOTE 5/2011: MIKÄLI HALLUSSASI ON AIEMPI PETZL ABSORBICA NYKÄYKSENVAIMENNIN TAI ABSORBICA NYKÄYKSENVAIMENTIMELLA VARUSTETTU LIITOSKÖYSI, SUORITA SILLE YLIMÄÄRÄINEN TARKASTUS OHJEIDEN MUKAAN ENNEN KÄYTÖN JATKAMISTA! Lisätietoja tämän tuotekortin .pdf liitteissä tai www.vandernet.com/tyoratkaisut uutisissa tai [email protected] tai puh. 020-741 8333. TÄMÄ TURVALLISUUSTIEDOTE EI KOSKE UUDEMPIA, NYKYÄÄN TOIMITETTAVIA TUOTTEITA. 

Tuotekoodi TK-L59-MGO
Paino (kg) 0.2000
Valmistaja Petzl
Toimitusaika Tilaustuote
Share |