Petzl ASAP'Sorber vaimennin

TK-Petzl-L71AA

Nykäyksenvaimennin Petzl ASAP ja ASAP LOCK putoamisen pysäyttävän köysitarraimen ja kokovaljaan rinta- tai selkäkiinnityspisteen väliin työkäyttöön, 20 cm tai 40 cm

Hinta

45,95 € sis alv 24% 37,06 alv0

Toimitusaika: Tilaustuote

Valitse

Hinta

45,95 € sis alv 24% 37,06 alv0

Toimitusaika: Tilaustuote

Tuotetiedot

Nykäyksenvaimennin Petzl ASAP ja ASAP LOCK putoamisen pysäyttävän köysitarraimen ja kokovaljaan rinta- tai selkäkiinnityspisteen väliin työkäyttöön. Mahdollistaa työskentelyn etäällä turvaköydestä sekä köyden pitämisen etäällä esim. sulasta metalliroiskeesta ja kuumuudesta. Pituus: 20 cm / 40 cm.


Pysäyttää putoamisen ja vaimentaa putoamistilanteessa järjestelmään ja käyttäjään kohdistuvat nykäysvoimat max 6kN:iin repeytymällä auki. Putoamisen pysäyttävää tuotetta käytettäessä tulee aina huomioida tarvittava turvaetäisyys työskentelijän alapuolella. Nykäyksenvaimennin kasvattaa vaadittavaa turvaetäisyyttä. Tietyissä sovelluksissa käytettävissä myös turvaköyden yläpäässä ankkuripisteen ja köyden välissä Petzl Ring Open sulkurenkaan kanssa. Lue käyttöohjeet ennen käyttöä ja valitse työtehtäviin parhaiten soveltuva kokoonpano.   Varustettu vetoketjulla, joten säännöllinen tarkastaminen on helppoa ja nopeaa. Petzl String suojukset päädyissä auttavat pitämään lukkosulkurenkaat hyvässä asennossa ja suojaavat kuituja kulumiselta.


CE EN355. Paino: 75 g. Max elinikä 10 vuotta. HUOM! Tätä tuotetta ei saa käyttää missään muussa kokoonpanossa kuin liitettynä Petzl ASAP -sarjan köysitarraimiin.  


Yhteensopivuus: B71ALU ASAP LOCK B71AAA ASAP (alkaen 1-2014) B71 ASAP (2008-2014)  Lisävarusteet: Petzl Ring Open P28  Tarvitset lisäksi lukkosulkurenkaan jolla Asap’Sorber liitetään valjaaseen, suosittelemme automaattisesti lukkiutuvaa Petzl OK TriactLockia: M33 TL. Petzl Newton -sarjan valjaiden rintakiinnityspisteen Omin -sulkurenkaaseen liittäminen voidaan tehdä suoraan ilman tarvetta lisäsulkurenkaille. 

Paino (kg) 0.2000
Valmistaja Petzl
Toimitusaika Tilaustuote
Share |