Petzl Captiv asemointitanko 10kpl

TK-M93000

Sulkurenkaan asemointitanko Petzl Captiv 10 kpl

Poistuu tuotevalikoimasta.

Hinta

15,50 € sis alv 24% 25,95 € sis alv 24% 12,50 alv0

Toimitusaika: Tilaustuote

Tuotetiedot

Sulkurenkaan asemointitanko, joka liitetään Petzl Am’D lukkosulkurenkaaseen tai Petzl Rollclip taljapyöräsulkurenkaaseen. Pitää sulkurenkaan oikeassa asennossa pituussuuntaan kuormitettuna, vähentää kääntymisen mahdollisuutta ja pitää sulkurenkaan kiinni laitteessa tai liitosköydessä. Captivin asennettuna varusteiden käyttöönotto on nopeaa, turvallista ja selkeää. Tanko myös estää sulkurenkaan tarkoituksettoman irrottamisen varusteista, joten käyttäjä tietää että sulkurengas on varusteessa kiinni kun varustetta tarvitaan. 


Captiv asemointitankoa suositellaan käytettäväksi esim. Petzl I’D ja Rig laskeutumislaitteiden sekä Absorbica ja Grillon liitosköysien kanssa, jotta valjaisiin liitettäessä niissä on aina oikean mallinen sulkurengas valmiina heti käyttöön ja se pysyy oikeassa asennossa. Erinomainen turvallisuutta lisäävä varuste myös elämyspuistoille ja muihin kohteisiin missä on sulkurenkaita käyttäviä vierailijoita.  


Kiinnitys sulkurenkaaseen tehdään puolikiinteäksi kahdella toimitukseen kuuluvalla ristipääruuvilla. Paino 5 g. Materiaali: Muovia. 3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.  


Toimitetaan 10 kpl retail piikkipakkauspussissa. Pussin sisältö: 10 kpl Captiv tankoja, 20 kpl kiinnitysruuveja yhdessä minigrip pussissa, 1kpl käyttöohjeita.  


Yhteensopivat Petzl sulkurengasmallit, alkaen 2-2016


M34A TL Am'D TriactLock  
M34A TLN Am'D TriactLock musta  
M34A SL Am'D ScrewLock  
M34A SLN Am'D ScrewLock musta  
M34A BL Am'D BallLock  
M34A PL Am'D PinLock  
M34AB PL Am'D PinLock  
M34A RL Am'D TwistLock  
M34A RLN Am'D TwistLock musta 
P74 Rollclip taljapyöräkarabiini  
P74 TL Rollclip TriactLock taljapyöräkarabiini 

Paino (kg) 0.2000
Valmistaja Petzl
Toimitusaika Tilaustuote
Share |