Petzl Coeur Steel 10mm 20kpl

TK-P36AA-10

Petzl Coeur Steel 10mm 20kpl

Hinta

39,95 € sis alv 24% 32,22 alv0

Toimitusaika: Tilaustuote

Tuotetiedot

Henkilösuojaimen kiinnittämiseen tarkoitettu teräksestä valmistettu ankkurinlehti. Kiinnitetään rakenteeseen halkaisijaltaan 10 mm pultilla. Soveltuu työkäyttöön ja seinäkiipeilyyn yhden käyttäjän ankkuroitumiseen ja putoamiselta suojaamiseen, sekä väliaikaisiin että pysyviin asennuksiin. Edullinen Steel malli on suunniteltu asennuksiin kuivissa sisätiloissa, missä ei ole korroosionaiheuttajia. 


Suurikokoinen kiinnitysaukko helpottaa sulkurenkaiden kiinnittämistä, ja mahdollistaa myös kahden paksurunkoisen sulkurenkaan kiinnittämisen samaan ankkuriin. Ankkurinlehti on erittäin paksu ja kiinnityssaukon reunat on pyöristetty, joka suojaa sulkurenkaita kulumiselta riippumatta niiden materiaalista. Ankkurilehden pyörimisen estävä mekanismi nopeuttaa asentamista ja parantaa käytettävyyttä: Petzl-ankkurinlehdissä on kolme kitkanastaa takapuolella, joka on kosketuksissa rakenteeseen (betoni, kallio...). Tämä auttaa pitämään ankkurinlehteä paikoillaan kun ankkuria asennetaan, tai kun se on kuormitettu raskaasti toiselta reunalta. 


Täyttää CE EN795 tyyppi A1 ja EN959 standardien vaatimukset. Materiaali: Teräs. Paino: 65 g. Maksimi elinikä rajoittamaton.


Toimitetaan 20 kpl askeissa. 

Paino (kg) 1.1300
Valmistaja Petzl
Toimitusaika Tilaustuote
Share |