Petzl Exo AP Hook 15m NEW

TK-D30AB-015

Hätäpoistumiseen suunniteltu laskeutumispakkaus yhdelle henkilölle. Pelastautumispakkaus. poistunut valikoimasta

Tuotetiedot

Hätäpoistumiseen suunniteltu laskeutumispakkaus yhdelle henkilölle. Täysin integroitu valmis ratkaisu mahdollistaa nopean ja turvallisen poistumisen esim. ikkunan kautta mm. palotilanteessa. Erittäin kevyt ja pienikokoinen, suunniteltu helposti kuljetettavaksi jatkuvasti mukana esim. paloasussa jossa on integroitu valjas (esim. Petzl Falcon), Exon pussi sijoitetaan lantiolle reiden päälle josta se on nopeasti otettavissa käyttöön. Sertifiointi: NFPA 1983 Escape Use.

Tiedoksi: Petzl Exo on maailman eniten testattu ja eniten käytetty henkilökohtainen pelastautumispakkaus. Se on päivittäin jo yli 70 000 palomiehen paloasussa kiinni ympäri maailmaa.

HUOM! Koulutus- ja harjoituskäytön laskeutumiskerta- ja metrirajoitteet on poistettu ja asiaa tarkennettu käyttöohjeissa 18.10.2016: Harjoitusta varten on varattava vain siihen käyttöön tarkoitetut Exot, jotka tarkastetaan normaalien määräaikaistarkastusohjeiden mukaisesti. Harjoittelun aikana suosittelemme,
että käytetään toista varmistusjärjestelmää varajärjestelmänä (esim. Petzl ASAP).

HUOM! Tämä avoimella koukulla varustettu Exo AP Hook on tilattavissa vain Exo koulutuksen käyneille. Koulutus mahdollista käydä Petzl V.Axess koulutuskeskuksessa Crollesissa Ranskassa. 1 pv koulutuksen hinta 365 € / hlö alv 0%. Osallistujien minimimäärä 4 hlö ja maksimimäärä 8 hlö. Ateriat kuuluvat kouluksen hintaan. Osallistujat hoitavat matkustuskuviot itsenäisesti (Geneven lentokentältä on n. 1 h 30 min ajomatka koulutuskeskukseen).
Paino (kg) 1.4700
Valmistaja Petzl
Toimitusaika Tilaustuote
Share |