Petzl Exo EasHook 15m NEW

TK-D30BCN-015

Hätäpoistumiseen suunniteltu laskeutumispakkaus yhdelle henkilölle. Pelastautumispakkaus. - poistunut valikoimasta

Tuotetiedot

Hätäpoistumiseen suunniteltu laskeutumispakkaus yhdelle henkilölle. Uusi malli, jonka laskeutumislaite on aiempaa Exoa 25 % pienempi ja 20 % kevyempi. Täysin integroitu valmis ratkaisu mahdollistaa nopean ja turvallisen poistumisen esim. ikkunan kautta palotilanteessa tai taktisissa käyttökohteissa. Erittäin kevyt ja pienikokoinen kokonaisuus on suunniteltu helposti kuljetettavaksi jatkuvasti mukana esim. paloasussa jossa on integroitu valjas (tyypillisesti Petzl Falcon) tai taktisissa valjaissa. Exon palosuojattu pussi sijoitetaan lantiovyölle reiden päälle, josta se on suoraan otettavissa käyttöön. Köyden 15 m pituus on mitoitettu riittämään joko maahan asti tai alemman turvallisen kerroksen ikkunalle asti, josta voidaan siirtyä turvaan.

Kiinnittäytyminen ankkuripisteeseen tapahtuu automaattisesti lukkiutuvalla EasHook sulkurenkaalla. Laskeutumislaitteen itsejarrutustoiminto mahdollistaa nopean löysien ottamisen, laskeutumisvauhdin täsmällisen kontrolloinnin, pysäyttämisen ja se on myös suunniteltu vaimentamaan käyttäjään kohdistuvia nykäysvoimia. Laitteen kyljessä oleva köyden ohjuri on avonainen, jonka ansiosta köyden vapaa pää voidaan vapauttaa ja ohjata tehokkaasti lyhyitä nousuja varten (lisäämällä kokonaisuuteen Petzl Tibloc köysitarrain ja Footape jalkalenkki). Laskeutumislaite kiinnitetään valjaiden etulenkkiin automaattilukitteisella Am’D lukkosulkurenkaalla, jossa on sen oikeassa asennossa pitävä Captiv asemointitanko.

Aramidikuituinen 7,5 mm köysi kestää kuumuutta, kulutusta ja teräviä reunoja huomattavasti normaaliköysiä paremmin. Lantiolle integroitava pussi on vastaavaa materiaalia kuin paloasut. Materiaalit: Aramidi, alumiini, ruostumaton teräs, nylon. Kokonaispaino 1220 g. Täyttää CE EN 341 tyyppi D standardin vaatimukset.

Tiedoksi: Petzl Exo on maailman eniten testattu ja eniten käytetty henkilökohtainen pelastautumispakkaus. Se on päivittäin jo yli 70 000 palomiehen paloasussa kiinni ympäri maailmaa.

HUOM! Koulutus- ja harjoituskäytön laskeutumiskerta- ja metrirajoitteet on poistettu ja asiaa tarkennettu käyttöohjeissa 18.10.2016: Harjoitusta varten on varattava vain siihen käyttöön tarkoitetut Exot, jotka tarkastetaan normaalien määräaikaistarkastusohjeiden mukaisesti. Harjoittelun aikana suosittelemme,
että käytetään toista varmistusjärjestelmää varajärjestelmänä (esim. Petzl ASAP).

Lisävarusteet Exon köydessä nousemista varten:
B01 Tibloc köysitarrain
C47A Footape jalkalenkki köysitarraimelle

Tiedoksi: Exo on tilattavissa myös omien tarpeiden mukaan räätälöitynä seuraavin optioin:
- Köysi musta tai beige
- Pituudet 5 m välein
- Pään sulkurenkaaksi 4 erilaista vaihtoehtoa
- Laskeutumislaitteen malli: Anti-panic -kahvallinen: väri punainen. Normaalikahvallinen (ilman anti-panic toimintoa): väri musta
- Pussin etupanta musta tai hi-viz -huomiovärinen
Räätälöidyn version minimitilausmäärä 5 kpl. Toimitusaika 2 1/2 kk tilauksesta. Kysy lisää myyjältä. Vakioversiota saa nopealla aikataululla.
Paino (kg) 1.3100
Valmistaja Petzl
Toimitusaika Tilaustuote
Share |