Petzl Microflip vaijeriydinköysi 2,5

TK-L33-025

Nopeasti säädettävä vaijeriytimellinen viiltosuojattu liitosköysi "stroppi" työasemointiin ja putoamisen estämiseen Petzl Microflip vaijeriydinköysi 2,5

Poistuu tuotevalikoimasta.

Tuotetiedot

Nopeasti säädettävä vaijeriytimellinen liitosköysi "stroppi" työasemointiin ja putoamisen estämiseen. 12 mm köyden sisällä 6 ytiminen 6 mm vaijeri, joka vähentää katkeamisen vaaraa ja helpottaa mm. puussa liikkumista. Suunniteltu arboristeille puidenhoitoon ja runkojen purkutyöhön. Soveltuu myös teollisuuden tarpeisiin olosuhteisiin missä liitosköyden viillonkestävyys lisää työturvallisuutta. Poikkeuksellinen notkeus ja käsiteltävyys tekevät tästä eniten työskentelyä tehostavan vaijeriydinköyden markkinoilla. Keltainen väri on erittäin helposti havaittavissa. Köydessä on valmiina automaattisesti lukkiutuva uusi Petzl Micrograb säätölaite. 
 
Suunniteltu käytettäväksi double-moodissa, eli köyden toinen pää on kiinni valjaiden lantiovyön toisella puolella ja säätölaite toisella. Köyden vapaa pää on punainen ja päätylenkki suljettu tulpalla, jotta virhekäytön mahdollisuus olisi eliminoitu. CE EN358. Maksimi eliniät: Köysi 10 vuotta, säätölaite rajoittamaton. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. 
 
Saatavana kolme pituutta. Vaurioituneen tai vanhentuneen köyden tilalle voi käyttäjä itse vaihtaa uuden vaihtoköyden. Tuotekoodit, painot ja vaihtoköysien sekä varaosasäätölaitteen tuotekoodit: 
L33 025 Microflip säädettävä liitosköysi 2,5 m (750 g) 
L33 040 Microflip säädettävä liitosköysi 4 m (1052 g) 
L33 055 Microflip säädettävä liitosköysi 5,5 m (1355 g) 
 
L33R 025 Microflip vaihtoköysi 2,5 m  
L33R 040 Microflip vaihtoköysi 4 m  
L33R 055 Microflip vaihtoköysi 5,5 m  
B53A Micrograb säätölaite 
 
Suosittelemme varustamaan Microflip liitosköyden pään Micro Swivel leikarilla (P58 XSO) ja siihen sekä säätölaitteeseen automaattilukitteiset Am'D TriactLock lukkosulkurenkaat (M34A TL). 
 
Tiedoksi: Tämä Microflip kokonaisuus korvaa kaikki aiempiin Petzl Microcender, Macrocender ja Macrograb säätölaitteisiin perustuneet liitosköysiratkaisut.

Paino (kg) 0.3000
Valmistaja Petzl
Toimitusaika Tilaustuote
Share |