Petzl Nest paarit pelastuskäyttöön

TK-S61

Petzl Nest paarit pelastuskäyttöön

Poistunut tuotevalikoimasta.

Tuotetiedot

Pelastuspaari integroidulla, uhrin paikallaan pitävällä kokovaljaalla joka on värikoodattu sitomisen nopeuttamiseksi ja kiinnitysvirheiden välttämiseksi. Soveltuu käytettäväksi erinomaisesti ahtaissa tiloissa (mm. kaivokset ja luolastot), epätasaisessa maastossa sekä kaikenlaisessa korkeanpaikantyöskentelyyn liittyvässä teknisessä pelastuskäytössä, mukaan lukien helikopterikäyttö ja nostureista pelastaminen. Mahdollistaa uhrin pysty-, vaaka- ja vinottaisnoston turvallisesti. Pysty- ja vinottaisnostoissa suosittelemme käyttämään valinnaista Stef -nostoapuvälinettä.


Nopeasti säädettävät hihnat automaattisesti lukkiutuvilla Petzl DoubleBack tuplasoljilla tekevät täsmällisestä säätämisestä helppoa. Jäykän, sileän muovipohjan ansiosta paarit liukuvat poikkeuksellisen hyvin ahtaissakin paikoissa. Pehmusteet selän kohdalla tarjoavat mukavuutta pelastettavan selälle ja tekevät olosta mukavampaa. Kulutuskestävät jäykisteet voidaan irrottaa ja paarit taitella, jolloin autossa kuljettamista ja onnettomuuspaikalle pääsyä voidaan helpottaa; ominaisuus nopeuttaa korkeisiin paikkoihin paarien viemistä.


Materiaalit: hihnat nylon, säätösoljet ja kiinnityspisteet alumiini, suojakankaat helposti puhdistettava TPU, pehmusteet polyetyleeni.
Paino: 12,80 kg. Mitat: 200 cm x 50 cm x 5 cm. Paarit on suunniteltu toimimaan parhaiten enintään 120 kg painavalla ja 150-190 cm pitkällä henkilöllä.
Max elinikä 10 vuotta. 3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.


Lisävarusteet:


- Nest paarien kuljetuslaukku (S62)

- STEF nostoapuväline, joka helpottaa paarien kallistamista maastoon mukautuen (S59)
Paino (kg) 0.2000
Valmistaja Petzl
Toimitusaika Tilaustuote
Share |