Petzl OK sulkurengas vihreä

TK-M33A-G

Ei-lukkiutuva. 25kN.

Poistunut tuotevalikoimasta.

Tuotetiedot

Ovaalin muotoinen symmetrinen alumiinisulkurengas ei-lukkiutuvalla portilla. Väri tummanvihreä. Kevyt malli, joka on ideaalinen yleiskäyttöön ja taktisiin oloihin, missä varusteiden ei haluta olevan helposti havaittavia. Tarkoitettu kiinnittämiseen tilanteissa, joissa ei vaadita lukkiutuvaa porttia, ja porttia täytyy avata toistuvasti. Yhteensopiva CAPTIV-asemointitangon kanssa. Portin avauma 26 mm.
Rungon H-profiili mahdollistaa suuren murtolujuuden ja keveyden, suojaa profiilin sisällä olevat tunnistemerkinnät kulumiselta ja muodostaa vähiten köyttä kuluttavan kontaktipinnan köyteen. KeyLock portti on sileä ja ehkäisee varusteiden tarrautumisen (jota tapahtuu normaalin koukkumaisen portin kanssa). Uudenlainen Fluid Interior viimeistely: Pyöristetyt portin päät ehkäisevät kuitujen takertumista niiden kulmiin, vähentävät kuitujen kulumista ja helpottavat sulkurenkaan kääntämistä oikeaan asentoon.
Murtolujuudet: pituussuuntaan 25 kN, porttia vasten 8 kN, pituussuuntaan portti avoimena 7 kN. CE EN12275 tyyppi B mukainen ja UIAA sertifioitu. Paino: 68 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Maksimielinikä rajoittamaton.
Lisävarusteet:
Petzl Captiv asemointitanko (M93000)
Paino (kg) 0.0830
Valmistaja Petzl
Toimitusaika Tilaustuote
Share |