Petzl Paso 7,8mm köysi 60m harmaa

TK-R22AN-060

Petzl Paso 7,8mm köysi 60m harmaa Half tekniseen - jääkiipeilyyn

Poistunut tuotevalikoimasta.

Tuotetiedot

Dynaaminen 7,7 mm half-köysi tekniseen vuorikiipeilyyn ja jääkiipeilyyn kylmissä ja märissä olosuhteissa. Erittäin kevyt.  


Erityisominaisuudet


Duratec Dry –käsittely: Dry-käsittely, jonka ansiosta köysi kestää paremmin vettä, likaa ja kulumista ollen pitkäikäisempi ja tarjoaa parasta mahdollista suorituskykyä kaikissa olosuhteissa.  


EverFlex-käsittely: Erityinen lämpökäsittely vakauttaa ytimen säikeet ja parantaa koostumusta, joka tarjoaa erinomaisen tuntuman ja helpon käsiteltävyyden.  


UltraSonic-viimeistely: Ultraäänihitsaus sitoo ytimen ja manttelin yhteen köyden päissä, joka lisää kestävyyttä ja estää päitä rispaantumasta. 


ClimbReady-vyyhti: Erityinen vyyhtimismenetelmä, joka tekee köydestä suoraan käyttövalmiin. Auttaa käyttäjää välttämään virheitä avatessaan kerää ensimmäistä kertaa, sekä pidentää köyden käyttöikää. 


MiddleMark: Keskikohdan merkki, joka osoittaa missä köyden keskikohta on ja siten helpottaa köyden kanssa toimintaa ja varmistamista. 


Täyttää CE EN 892 ja UIAA half ja twin standardien vaatimukset. Paino vain 42 g/m. Manttelin osuus 33 %. Putoamisten lkm: 7 (half), 20 (twin). Staattinen venymä: 8,5 % (half), 7% (twin). Dynaaminen venymä 31 % (half), 30% (twin). Maksimi nykäysvoima: 5,9 kN (double), 9,2 kN (twin). Maksimi elinikä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. 

Paino (kg) 0.2510
Valmistaja Petzl
Toimitusaika Tilaustuote
Share |