Petzl Personnel varustesäkki 15L

TK-S44Y-015

Työ- ja luolastokäyttöön suunniteltu, erittäin kulutuskestävä ja kompaktin kokoinen varustesäkki. Pienikokoinen ja kevyt.

Poistunut valikoimasta.

Tuotetiedot

Työ- ja luolastokäyttöön suunniteltu, erittäin kulutuskestävä ja kompaktin kokoinen varustesäkki. Pitää varusteet suojassa UV säteiltä ja antaa lisäsuojaa ulkoisilta vauriouhkilta kuten viilloilta. Vaativiin olosuhteisiin soveltuvat pehmustamattomat olkaviilekkeet. Käsillä kantamista varten kyljessä ja päällä ergonomiseksi muotoillut kantokahvat. Sisäpuolella lenkki köyden päille tai useimmin käytettäville varusteille.

Tilavuus 15 litraa. Rakenteesta on jätetty kaikki ylimääräinen pois, jolloin paino on saatu alas. Materiaali ultraäänihitsattua vesitiivistä TPU:ta (PVC-vapaa), joka on suunniteltu kulutuskestäväksi mm. kalliota ja betonia vasten hangatessa. Metalliosat alumiinia ja messinkiä. Suuaukko suljetaan suipoksi pikalukittavalla kiristysnarulla, jolloin mastorakenteissa ja muissa ahtaissa paikoissa liikkuminen sekä varusteiden taljaaminen säkin avulla helpottuu. Aukon päällä läppä, jossa ID tasku käyttäjän tunnistetiedoille. Kiristysnauhan pikalukon rakenne suunniteltu toimimaan haastavissa olosuhteissa. Ovaalin muotoinen pohja. Korkeus: 45 cm. Paino: 450 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Lisävarusteet:
Porto varustelenkki (C33), jolla kuljetuskapasiteettia voidaan lisätä.
Tuotekoodi TK-S44Y-015
Paino (kg) 0.4600
Valmistaja Petzl
Toimitusaika Tilaustuote
Share |