Petzl Podium-puosuntuoli

TK-S70

Petzl Podium-puosuntuoli

Poistunut tuotevalikoimasta.

Tuotetiedot

Leveä, kevyt ja mukava istuin pitkäaikaiseen köyden varassa työskentelyyn. Podiumia käytetään valjaan kanssa (esim. Petzl Petzl Avao Bod, Avao Bod Fast ja Avao Bod Croll Fast) parantamaan työergonomiaa ja ehkäisemään verenkiertohäiriöitä. Tarjoaa erinomaisen tasapainon työskentelyyn esim. mastoissa, siiloissa, säiliöissä, kaivannoissa, ikkunanpesussa, rakennusten seinillä tehtävissä huolto- ja asennustöissä jne. Voidaan pitää helposti selän takana silloin kun istuinta ei tarvita. Huom! Tämä ei ole henkilösuojain ja tätä ei saa koskaan käyttää ilman valjasta, valjaan tulee olla liitettynä työskentelyköyteen ja turvaköyteen.


Kulutuskestävät ja jäykät sivut jotka ehkäisevät kiinnitysremmien painamisen jalkoja vasten. Kiinnitysremmit säädettävissä automaattisesti lukkiutuvilla DoubleBack soljilla. Kolme tarvikelenkkiä työkalujen ja varusteiden ripustamiselle.

Materiaalit: kuituosat polyesteri, säätösoljet teräs, runko alumiini.

Paino: ainoastaan 1170 g. Max elinikä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.
Tarvitset lisäksi 2kpl lukkosulkurenkaita, joilla Podium kiinnitetään valjaan etukiinnityspisteeseen, suosittelemme automaattilukitteisia Petzl OK TriactLockeja, tuotenro M33 TL

Paino (kg) 0.2000
Valmistaja Petzl
Toimitusaika Tilaustuote
Share |