Petzl Tibloc köysitarrain NEW

TK-B01B

Pieni ja ultrakevyt jousikuormitteinen köysitarrain

Poistunut tuotevalikoimasta.

Tuotetiedot

Pieni ja ultrakevyt jousikuormitteinen köysitarrain. Muodostaa yhdessä lukkosulkurenkaan kanssa käytettäessä nousukahvan, jota voidaan käyttää 8-11 mm halkaisijan EN1891 ja EN 892 standardin mukaisissa ydinköysissä. Suunniteltu pelastus,- työ-, ja sporttikiipeilykäyttöön: Köyttä pitkin nousemiseen, taljajärjestelmien rakentamiseen ja prusik-solmujen korvaamiseen pelastautumistilanteissa. Automaattinen rakenne, joka painaa sulkurenkaan kiinni köyteen, joten tarrain toimii aina välittömästi köydessä liikuttamisen jälkeen. Turvallisuutta lisäävä perusvaruste, joka jokaisella korkealla tai ahtaissa tiloissa työskentelevällä ammattilaisella tulisi olla aina varustelenkissä mukana roikkumassa.


Köyteen tarrautuminen perustuu tarrainpiikkeihin. Piikit eivät kuluta köyttä. Piikkien keskellä olevan puhdistusuran ansiosta toimii hyvin myös jäisissä ja mutaisissa olosuhteissa. Pieni reikä tarvikenarulle (max 3mm 12 cm) estää pudottamisen. Täyttää Euroopan CE EN567 standardin vaatimukset, ja on lisäksi EAC sertifioitu Euraasian vaatimuksien mukaisesti. UIAA. Paino: 35 g. Materiaali ruostumatonta terästä. Max elinikä rajoittamaton. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.


Suosittelemme sulkurenkaaksi automaattilukitteista Petzl OK TriactLock sulkurengasta ja taljapyöräksi lukkiutuvaa Petzl Micro Traxion pyörää, jolloin käytössäsi on ultrakevyt ja tehokas taljausratkaisu.


Tiedoksi: Tibloc on yhteensopiva myös hyperstaattisen Petzl Rad Line 6mm köyden kanssa: Tutustu ennen käyttöä Petzl Rad System pelastuspakkauksen Product Experience dokumenttiin.

Paino (kg) 0.0680
Valmistaja Petzl
Toimitusaika Tilaustuote
Share |