Petzl TOP rintavaljas

TK-C81AAA

Rintavaljas työkäyttöön Petzl istumavaljaisiin

Poistunut tuotevalikoimasta.

Tuotetiedot

Rintavaljas työkäyttöön Petzl istumavaljaisiin. Yhdistettäessä Top rintavaljas Petzl istumavaljaisiin yhdistelmä täyttää standardin EN361 (putoamissuojainvaljas), jolloin valjaita voidaan käyttää myös olosuhteissa joissa on putoamisvaara. Soveltuu monipuoliseen työkäyttöön, taktiseen käyttöön ja pelastusalalle mm. paloasuintegrointeihin.


Rinnassa kiinnityspiste putoamisen pysäyttävän järjestelmän kiinnittämiseen. Selkäkiinnityspiste puuttuu, jotta varusterepun, ilmasäiliöiden tms. varusteiden kuljettaminen selässä olisi mahdollista. Pehmustetut olkahihnat on etäällä toisistaan, jotta ne eivät hierrä kaulaa ja varustettu hengittävillä pehmusteilla, jotka takaavat erinomaisen käyttömukavuuden. Kun lantiovyöllä on painetta, olkahihnat auttavat jakamaan painetta. Helposti säädettävät, automaattisesti lukkiutuvat DoubleBack soljet. Rintavaljaat kiinnitetään istumavaljaisiin takana olevalla soljella ja laitetaan edestä kiinni ruuvilukitteisella, integroidulla Petzl OK Screw Lock sulkurenkaalla (sis. toimitukseen). Valjas on helppo avata edestä käsin, ilman työkaluja. Sulkurengas on varustettu sileällä KeyLock portilla ja siinä on punainen turvaindikaattori, joka varoittaa lähietäisyydelle näkyvästi mikäli portti on unohtunut lukita.


Materiaalit: kuituosat polyesteri, säätösoljet teräs, kiinnityspiste alumiiniseos. Yksi koko, soveltuu kaikkiin valjaskokoihin. Käyttäjän pituus 160cm-200cm. Paino: 660g.

CE EN361. Max elinikä 10 vuotta. 3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.


Yhteensopivuus:
Tuotannossa olevat Petzl valjaat:
Avao Sit Fast
Avao Sit
Falcon
Sequoia SRT
Tuotannosta poistuneet Petzl valjaat:
Navaho Sit Fast
Navaho Sit
Tämä on korvannut mallistossa aiemmat Petzl Top rintavaljaat.

Paino (kg) 0.2000
Valmistaja Petzl
Toimitusaika Tilaustuote
Share |