Poistumisreitti vasen jälkivalaiseva

TK-01-101

Opasteet ja kilvet: Poistumisreitti vasen (exit)

Valitse koko ja materiaali.

Hinta

10,14 € sis alv 24% 8,18 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Mitat MM

Materiaali

Hinta

10,14 € sis alv 24% 8,18 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Tuotetiedot

Poistumisopaste on erityinen kilpi, jota käytetään uloskäytävän sijainnin ja poistumiseen käytettävän kulkureitin osoittamiseen. "Poistumisreitti vasen jälkivalaiseva" on saatavana jälkivalaisevassa muovimateriaalissa, joko ilman tarraa tai tarroitettuna. Poistumisreitin merkintä on pakollinen seuraavissa tilanteissa:
  • majoitustiloissa
  • hoitolaitoksissa
  • kokoontumis- ja liiketiloissa
  • työpaikkatiloissa
  • tuotantotiloissa
  • varastotiloissa, joissa työskennellään
  • sellaisissa muissa tiloissa, joista poistuminen on vaikeaa tai joissa poistumisjärjestelyt ovat tavanomaisesta poikkeavat.

Poistumisopasteet on sijoitettava havaitsemisen kannalta tarkoituksenmukaisella tavalla ja niin, että ne selvästi osoittavat uloskäytävien sijainnin ja poistumiseen käytettävän kulkureitin. Poistumisopasteiden näkyvyys on varmistettava riittävällä valaistuksella. (Sisäasiainministeriön asetus rakennusten poistumisreittien merkitsemisestä ja valaisemisesta 6.10.2005/805).

Jälkivalaiseva muovikilpi


Pimeässä hohtava muovilevy, jonka jälkivalaisuaika on noin 16 tuntia. Levyn luminanssi on 55/8 mcd/m² ja se sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Levy kestää hyvin kylmyyttä ja lämpöä (max -30°C / +50°C). Jälkivalaiseva muovilevy täyttää DIN 67510-standardin vaatimukset. Kuva tehdään levyn pintaan UV-tasotulostimella. Jälkivalaisevuus toimii vain kilven valkoisissa osissa.

Tarroitettu jälkivalaiseva muovi


Jälkivalaisevia kylttejä toimitamme myös tarroitettuina, jolloin niiden asemointi on helpompaa ja pelkkä tarrakiinnitys voi riittää joihinkin kohteisiin. Tutustu taustamateriaaliin ja huolehdi että se on hyvin puhdistettu ja esimerkiksi maalipinta on täysin kuivunut ennen asennusta. Tarra on vahvaliimainen.

Kilpien kiinnitystapoja

Tarrakiinnitys on monesti riittävä sisätiloihin asennettaville muovikilville, mutta esimerkiksi epätasaisille pinnoille tai lämpötila- tai muiden olosuhdevaihtelujen kohteena oleville kilville kannattaa käyttää ruuvikiinnitystä. Helppo kiinnitys saadaan tehtyä tarrapohjaisilla kilpikiinnikkeillä, joilla kilpi voidaan asemoida seinän suuntaiseksi (SGJ-malli) tai seinästä ulospäin (SGT-malli). Toimitamme alumiinikilpiä myös valmiiksi rei'itettyinä asiakkaiden toiveiden mukaan. Alumiinikilvet käyvät hyvin myös pylväskiinnitykseen. Erityisesti jälkivalaiseville kilville käytetään usein L-kulmaa tai V-kulmaa, joiden avulla merkintä saadaan näkymään laajemmalle alueelle.

Muut kilpimateriaalit


Jälkivalaisevia kilpiä löytyy myös muissa materiaalessa eri tuotekoodilla. Kirjoita hakukenttään kilven nimi, niin saat vaihtoehdot näkyviin.

Räätälöidyt kilvet


Verkkokaupassamme on jälkivalaisevien kilpien vakiovalikoima, mutta oma tuotanto Kaarinassa toteuttaa nopeastikin omat kilvet - niin yksittäiskappaleet kuin isommatkin erät. Tältä sivulta pääset oman kilven suunnitteluun.
Tuotekoodi TK-01-101
Paino (kg) 0.0250
Valmistaja Suomen Turvakauppa
Toimitusaika 5-6 päivää