Sähköauton lataus kilpi

TK-092-108

Opasteet ja kilvet:Sähköauton latauspiste

Valitse koko.

Tuote valmistetaan alumiinista. Valitse kerrosalumiini seinäkiinnitykseen, liikennemerkkialumiini (600x800 mm) pylväskiinnitykseen. Muista kiinnikkeet!

Hinta

16,62 € sis alv 24% 13,40 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Mitat MM

Materiaali

Hinta

16,62 € sis alv 24% 13,40 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Tuotetiedot

Vakiovalikoimaamme kuuluuu satoja kiinteistökilpiä. "Sähköauton latauspiste"-kilpi on helppo tilata nettikaupasta sopivassa koossa. Kylttiä tehdään alumiinille vakiovalikoimassa. Alumiini on suositeltu materiaali ulkokäyttöön.

Kilpien kiinnitystapoja

Toimitamme alumiinikilvet valmiiksi rei'itettyinä asiakkaiden toiveiden mukaan. Alumiinikilvet käyvät hyvin myös pylväskiinnitykseen. Tätä tuotetta saa suurimmassa koossa liikennemerkkialumiinilla (3 mm paksu) sekä kerrosalumiinilla (myös 3 mm). Kerrosalumiini soveltuu hyvin seinäkiinnitykseen, liikennemerkkialumiini toimii pylväskiinnityksessä.

Alumiini

300x400 mm ja sitä pienemmät kilvet tehdään 1mm:n paksuiselle raaka-alumiinille. Isommissa levyissä pohjana käytetään komposiittialumiinia. Komposiittialumiini on hyvin jäykkää, mutta silti kevyttä. Levy kestää hyvin säätä ja se on suojattu korroosiolta. Kuva levyn pintaan tehdään suoratulostuksella tai tarralla, joko tulostus- tai leikkuuteipistä.

Räätälöidyt kilvet

Turvakaupalta löytyy laaja valikoima vakiokilpiä verkkokaupasta, ja ratkaisut erikoistarpeisiin. Opastekilpiä ja merkintätarroja saa tulostettua myös haluamallasi tekstillä ja kuvalla. Oma Kaarinassa sijaitseva tuotanto mahdollistaa myös pienempien kilpierien nopean ja edullisen toimituksen. Ota yhteys asiakaspalveluumme, jos haluat lisätietoja kilpien ja kylttien ominaisuuksista. Voimme tulostaa isojakin kokoja haluamisia turvamerkintöjä, ja käyttää vakiovalikoimastamme poikkeavia materiaaleja ja tekniikoita.
Kokeile Kilpikonettamme oman kilpesi tekemiseen.
Paino (kg) 0.4280
Valmistaja Suomen Turvakauppa
Toimitusaika 5-6 päivää
Share |