Sammutuspeite Basic Line

TK-SP-BASIC

Basic Line sammutuspeite ja ulkopussi

Hinta

20,70 € sis alv 24% 16,69 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Peitteen mitat

Hinta

20,70 € sis alv 24% 16,69 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Tuotetiedot

Suomen Turvakaupan Basic Line sammutuspeite


Suomessa sattuu vuosittain tuhansia tulipaloja, joista yllättävän suuri osa voitaisiin estää tehokkaalla ja nopealla alkusammutuksella. Tulipalojen jälkeisissä tutkimuksissa on usein havaittu epäonnistuneiden sammutustöiden syyksi puuttuva tai viallinen alkusammutusvälineistö.

Sammutuspeite soveltuu erinomaisesti keittiötiloihin, grilleihin ja ravintoloihin öljy- ja rasvapalojen sammuttamiseen. Sammutuspeite soveltuu myös sähkölaitepalojen kuten esim. television sammuttamiseen sekä ihmisen päällä olevien vaatteiden sammuttamiseen. Peite on kätevä myös matkailuautossa tai - vaunussa, veneissä, mökillä jne. ja kaikkialla, missä on olemassa vähäinenkin palovaara.

Kevyt sammutuspeite on toiminnaltaan varma ja yksinkertainen. Se on helppo ja nopea ottaa suojapussistaan ja levittää palavan kohteen esim. kattilan, koneen, TV:n tai maton päälle mahdollisimman ilmatiivisti, jolloin se tukahduttaa liekit. Sammutuspeitteen materiaali on myrkytön lasikuitukangas ja se on pakattu siistiin suojapussiin, joka on valmistettu vettä ja likaa hylkivästä nailon/PVC-kankaasta.

Sammutuspeite on hyvä asentaa näkyvälle paikalle. Seinään kiinnitetystä suojapussista peitteen käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. Basic Line-sammutuspeite on niin edullinen, varmatoiminen ja yksinkertainen, se kannattaa hankkia kaikkialle, missä on vähäinenkin palovaara.

Mitat: 120 x 120 cm (S), 120 x 180 cm (M)Sammutuspeite vastaa EN1869:1997 standardia.
Valmistaja Suomen Turvakauppa
Paino (kg) 1.1720
Toimitusaika 5-6 päivää
Share |