Sammutuspeite Koivu valko-musta

TK-100201

Sammutuspeite Arki design

Hinta

24,91 € sis alv 24% 20,09 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Tuotetiedot

Kaunis Koivu-sammutuspeite kuuluu niihin kodin turvatuotteisiin, jota mielellään pitää näkyvilläkin. Koivun tuohta jäljittelevä pussi tekee järkevästä palosuojelutuotteeta katseenvangitsijan, joka varmasti on käden ulottuvilla tarvittaessa. Peite on toiminnaltaan varma ja yksinkertainen. Se on helppo ja nopea ottaa suojapussistaan ja levittää palavan kohteen esim. kattilan, koneen, TV:n tai maton päälle mahdollisimman ilmatiivisti, jolloin se tukahduttaa liekit. Muista suojata kätesi sammutuspeitteellä sitä käyttäessäsi! Sammutuspeitteen materiaali on myrkytön lasikuitukangas ja se on pakattu siistiin suojapussiin, joka on valmistettu vettä ja likaa hylkivästä nailon/PVC-kankaasta. Suojapussin yläreunassa on purjerengas, josta sammutuspeite voidaan ripustaa helposti saatavilla olevaksi.Sammutuspeite vastaa EN1869:1997 standardia.
Peitteen koko levitettynä 120 x 180 cm

Onko sammutuspeite pakollinen kotona?


Sammutuspeite ei ole kodeissa pakollinen, mutta se on erittäin halpa ja fiksu valinta alkusammutusvälineeksi. Suomessa sattuu vuosittain tuhansia tulipaloja, joista yllättävän suuri osa voitaisiin estää tehokkaalla ja nopealla alkusammutuksella. Tulipalojen jälkeisissä tutkimuksissa on usein havaittu epäonnistuneiden sammutustöiden syyksi puuttuva tai viallinen alkusammutusvälineistö. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö suosittelee jokaiseen kotiin, jokaiseen kerrokseen vähintään yhtä sammutuspeitettä.


Mihin sammutuspeite kannattaa laittaa?


Sammutuspeite soveltuu erinomaisesti keittiötiloihin, ja grillien viereen ja ravintoloihin. Sammutuspeitettä on hyvä käyttää myös sähkölaitepalojen kuten esim. television tai akkulaturin sammuttamiseen sekä ihmisen päällä olevien vaatteiden sammuttamiseen. Peite on kätevä myös matkailuautossa tai - vaunussa, veneissä, mökillä jne. ja kaikkialla, missä on olemassa vähäinenkin palovaara. Sammutuspeite on niin edullinen, varmatoiminen ja yksinkertainen, se kannattaa hankkia kaikkialle, missä on vähäinenkin palovaara. 

Sammutuspeite on hyvä asentaa näkyvälle paikalle. Seinään kiinnitetystä suojapussista peitteen käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. Varmista, että kuka tahansa näkee peitteen ja saa sen vaivatta käyttöön. Kaikkien asukkaiden on syytä tietää, missä peite on ja miten sillä sammutetaan alkanut palo tai rajoitetaan tulipaloa.

Valmistaja Arki
Paino (kg) 1.0000
Toimitusaika 5-6 päivää
Share |