Scott Duraflow+FH31 valmispakkaus

TK-2031667

Duraflow puhallinlaite 160l/min, standardi Li-ion akku

Hinta

700,00 € sis alv 24% 930,00 € sis alv 24% 564,52 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Tuotetiedot

Uutuus! Valmispakkaus, joka sisältää:

Duraflow puhallinlaite 160l/min, standardi Li-ion akku (toiminta-aika jopa 8 tuntia riippuen kasvo-osa/suodatinyhdistelmästä) ja vyö, latauslaite, FH31 kasvo-osa, EPDM-kumiletku 80 cm ja 2 kpl PF10 P3 suodatinta.

DURAFLOW-puhallinlaite on suunniteltu käyttäjän mukavuutta ajatellen. Sen tyylikäs ja moderni ergonominen profiili mahdollistaa erinomaisen mukavuuden työskennellessä kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa. Duraflowissa on kestävä runko, jossa on erilaisia ominaisuuksia, kuten reaaliaikainen ilman virtausnopeuden valvonta; ääni/visuaalinen hälytys, 2 akkuvaihtoehtoa, LED-toimintanäytöt. Lisäksi Duraflowin korkea IP-luokitus (IP67) tarkoittaa, että yksikkö voidaan tarvittaesssa upottaa puhdistusta varten.

AKTIIVINEN ILMAN VIRTAUSNOPEUDEN VALVONTA
- Ilman virtausnopeutta valvotaan reaaliajassa sen varmistamiseksi, että oikea ilman virtausnopeus toimitetaan käyttäjälle. Oikea ilman virtausnopeus taataan, vaikka järjestelmän parametrit, kuten akun varauksen tila laskee. Äänihälytys aktivoituu, jos oikeaa ilman virtausnopeutta ei voida saavuttaa, jotta käyttäjä voi ryhtyä asianmukaisiin toimiin.

MUKAVA KÄYTTÄÄ PITKIÄKIN AIKOJA
- Kevyt, matalaprofiilinen ergonominen muotoilu tarjoaa mukavuutta pitkäkestoista raskasta työtä tehtäessä.

IP 67 SUOJAUSLUOKKA
Puhallinyksikkö voidaan upottaa nesteeseen puhdistusta varten, kun siihen on ensin kiinnitetty akku ja sulkutulpat. Laite kestää erilaisia yleisesti käytettyjä puhdistusliuoksia (katso tarkemmat puhdistus- ja hoito-ohjeet käyttöohjeesta)

IRROTETTAVA AKKU
- DURAFLOWissa on irrotettava akku, jotta käyttäjät voivat helposti ladata ja vaihtaa akkuja keskeyttämättä töitä. Akussa on käytetty Li-ion akkuteknologiaa parhaimman suorituskyvyn saavuttamiseksi

HELPOSTI HUOLLETTAVA
- Huoltopalvelut ovat saatavilla Scott Safetyn valtuuttamien huoltopisteiden kautta.

ERITTÄIN KEVYT
- Erittäin kevyt DURAFLOW painaa ainoastaan 600 g (ilman suodattimia ja akkua) ja se on pienikokoinen, joten sillä on korkea käyttömukavuus pitkissäkin työvuoroissa.

MONIPUOLINEN HENGITYKSENSUOJAUSRATKAISU
- Saatavilla laaja valikoima kasvo-osia, suodattimia ja tarvikkeita erilaisiin käyttökohteisiin. Esimerkiksi tehoakku pidempiä työvuoroja varten – jonka toiminta-aika on jopa 16 tuntia.
Paino (kg) 1.0000
Valmistaja Scott safety
Toimitusaika 5-6 päivää
Share |