Scott Aviva 2 maski

TK-60320-Scott

Scott Aviva 2 puolinaamari: joustava kasvotiiviste, helppokäyttöinen tiiviyden tarkistus ja suojalasien puristin

Hinta

13,80 € sis alv 24% 21,45 € sis alv 24% 11,13 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Valitse

Hinta

13,80 € sis alv 24% 21,45 € sis alv 24% 11,13 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Tuotetiedot

AVIVA-puolinaamariin on integroitu uusia käyttäjän mukavuutta ja suojausta edistäviä ominaisuuksia, kuten joustava kasvotiiviste, helppokäyttöinen tiiviyden tarkistus ja suojalasien “puristin”. Suodatinvaihtoehtojen laajan valikoiman ansiosta AVIVA sopii käytettäväksi erilaisissa sovelluksissa.


Innovatiivinen joustava tiiviste


AVIVAssa on leuan alle sijoittuva puolinaamareille ainutlaatuinen joustava painetiiviste, joka joustaa käyttäjän liikkeen mukaan. Tämä joustavuus tekee AVIVAsta mukavamman käyttää ja se istuu turvallisesti kasvoille. Lisäksi se on helppo puhdistaa.


Täydellinen istuvuus


Tieteellisesti suunniteltu sopimaan suurelle osalle maailman väestöstä huomioon ottaen kasvojen erilaiset muodot ja koot. Päälakinauhasto on suunniteltu mukavantuntuiseksi pitkäänkin työpäivään. Pukeminen ja riisuminen helpottuu kätevän takakiinnityksen ansiosta.


Helppokäyttöinen tiiviyden tarkastus


AVIVAssa on helppokäyttöinen tiiviyden tarkastus, jonka avulla käyttäjät voivat luottaa siihen, että oikea istuvuus on saavutettu. 


Parannettu puheen kuuluvuus ja huurtumisen vähentyminen


Erityinen äänipaneeli mahdollistaa paremman puheen kuuluvuuden, jonka ansiosta kommunikointi on selkeämpää. Uloshengitysilma on suunnattu alaspäin, mikä vähentää suojalasien huurtumista.


AVIVA on saatavana kolmessa koossa ja erilaisilla pakkauksilla, mukaan lukien READY-PAK-vaihtoehdot tietyille sovelluksille. Varastoinnin ja kuljetuksen helpottamiseksi READY-PAK on saatavissa säilytyslaatikossa, joka varmistaa että AVIVA puolinaamari säilytetään ja kuljetetaan aina oikealla tavalla.


Lue lisää esitteestä.HUOM. Ei sisällä suodattimia, tilattava erikseen. AVIVA-puolinaamarin versiot ovat saatavissa seuraavilla suodattimilla:  • AVIVA2: Pro2Flex*/Pro2 suodattimet 

  • AVIVA40: Pro2000 suodattimet 

  • AVIVA50: PF251


Kattava suodatinvalikoima tarkoittaa, että AVIVA sopii erilaisia käyttösovelluksia varten mahdollistaen helpon tuotepäivityksen Scott Safety -puolinaamarien nykyisille käyttäjille. Katso AVIVAn teknisistä tiedoista täsmällisiä tietoja hyväksytyistä AVIVA-suodattimien yhdistelmistä.

Valmistaja Scott safety
Toimitusaika 5-6 päivää
Share |