Sulje ovet ja sammuta valot

TK-091-102

Opasteet ja kilvet: Sulje ovet ja sammuta valot

Valitse koko ja materiaali.

Hinta

3,10 € sis alv 24% 2,50 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Mitat MM

Materiaali

Hinta

3,10 € sis alv 24% 2,50 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Tuotetiedot

Vakiovalikoimaamme kuuluuu satoja kiinteistökilpiä. "Sulje ovet ja sammuta valot"-kilpi on helppo tilata nettikaupasta sopivassa koossa. Kiinteistön merkintöjen materiaalit ovat useimmiten:
  • alumiinikilpi
  • muovikyltti
  • magneetti
  • tarra.
Sijoita turvamerkit siten, että ne erottuvat hyvin taustasta ja ovat näkyvissä oikeaan aikaan oikeilla paikoilla, erityisesti kulkureittien varrella. Kilven koko määräytyy katseluetäisyyden perusteella. Suosituin kilpi kiinteistössä on kameravalvonnasta varoittava kyltti Alueella tallentava kameravalvonta ja autopaikkojen merkinnässä pysäköintipaikoilla käytetty Varattu-kyltti.

Kilpien kiinnitystapoja

Tarrakiinnitys on monesti riittävä sisätiloihin asennettaville muovikilville, mutta esimerkiksi epätasaisille pinnoille tai lämpötila- tai muiden olosuhdevaihtelujen kohteena oleville kilville kannattaa käyttää ruuvikiinnitystä. Helppo kiinnitys saadaan tehtyä tarrapohjaisilla kilpikiinnikkeillä, joilla kilpi voidaan asemoida seinän suuntaiseksi (SGJ-malli) tai seinästä ulospäin (SGT-malli). Toimitamme alumiinikilpiä myös valmiiksi rei'itettyinä asiakkaiden toiveiden mukaan. Alumiinikilvet käyvät hyvin myös pylväskiinnitykseen. Erityisesti jälkivalaiseville kilville käytetään usein L-kulmaa tai V-kulmaa, joiden avulla merkintä saadaan näkymään laajemmalle alueelle.

Kilpimateriaalit

Tarra

Pääsääntöisesti tarrana käytetään pvc-tulostustarraa. Tarra täyttää rakennusmateriaalien sertifikaatin DIN 4102-B1 vaatimukset (vaikeasti syttyvä). Kaikki tarrat ovat sään ja auringon kestäviä.

Muovi

Muovilevynä käytämme 100-prosenttisesti kierrätettävää pvc-vapaata polystyreenilevyä. Levyllä on hyvä mekaaninen- ja hankauksen kestävyys joten muovikilpi on erittäin pitkäikäinen. Levy on taipuisa ja sillä on korkea lämmönkestävyys. Levy täyttää direktiivin EEC 90/128 ja standardin EN 71/3 vaatimukset. Levy voidaan kierrättää tai hävittää polttamalla. Kuva levyn pintaan tehdään UV-tasotulostimella.

Alumiini

300x400 mm ja sitä pienemmät kilvet tehdään 1mm:n paksuiselle raaka-alumiinille. Isommissa levyissä pohjana käytetään komposiittialumiinia. Komposiittialumiini on hyvin jäykkää, mutta silti kevyttä. Levy kestää hyvin säätä ja se on suojattu korroosiolta. Kuva levyn pintaan tehdään suoratulostuksella tai tarralla, joko tulostus- tai leikkuuteipistä.

Magneetti

Magneettikalvo on helposti irroitettava ja jälkiä jättämättön materiaali metallipinnoille. Kalvo pysyy kiinni puhtaassa auton pellissä kovissakin nopeuksissa. Materiaali on säänkestävää. Kuva levyn pintaan tehdään tarralla, joko tulostus- tai leikkuuteipistä.

Räätälöidyt kilvet

Turvakaupalta löytyy laaja valikoima vakiokilpiä verkkokaupasta, ja ratkaisut erikoistarpeisiin. Opastekilpiä ja merkintätarroja saa tulostettua myös haluamallasi tekstillä ja kuvalla. Oma Kaarinassa sijaitseva tuotanto mahdollistaa myös pienempien kilpierien nopean ja edullisen toimituksen. Ota yhteys asiakaspalveluumme, jos haluat lisätietoja kilpien ja kylttien ominaisuuksista. Voimme tulostaa isojakin kokoja haluamisia turvamerkintöjä, ja käyttää vakiovalikoimastamme poikkeavia materiaaleja ja tekniikoita.
Kokeile Kilpikonettamme oman kilpesi tekemiseen.
Tuotekoodi TK-091-102
Paino (kg) 0.0030
Valmistaja Suomen Turvakauppa
Toimitusaika 5-6 päivää
Share |