Sulkupylväs ja jalusta

TK-SP1000

100 cm korkea sulkupylväs HI-heijastein. Irroitettavan jalustan paino 6 kg.

Hinta

31,00 € sis alv 24% 25,00 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Tuotetiedot

100 cm korkea sulkupylväs jalustalla ja HI-heijastein.


Sulkupylvään materiaali: PP (muovi)

Paino: n. 0,7 kg

Putken halkaisija: 10 cm


Sulkupylvään jalustan materiaali: kumi

Paino: n. 6,6 kg

Mitat: 48x48x4 cm


Kiinnitykset lippusiimalle, muoviketjulle ja työmaan suoja-aidoille. Toimii hyvin myös erilaisten sulkunauhojen kanssa. Pohja on helposti irrotettavissa esimerkiksi varastointia varten. Putkesta on helppo ottaa kiinni ja siirrellä sitä myös sen jalustan kera.


Sulkupylvään käyttö


Sulkupylvästä voi käyttää alueiden rajaamiseen sisä- ja ulkotiloissa. Tyypillisiä tilanteita on esimerkiksi kulun estäminen pienten väliaikaisten työmaiden alueille. Sulkupylväissä on heijastimet (heijastusluokka R1), joka varmistaa niiden näkyvyyden pimeälläkin. Sulkupylväät on nopea pystyttää ja siirtää esimerkiksi työpisteen siirtymisen mukaan. Sekä erilaisia sulkunauhoja että lippusiimaa, ja muovikettinkejä voi käyttää yhdessä sulkupylvään kanssa. Sulkupylvään päässä on halkio, johon voi myös asettaa työstä varoittavan kyltin tai opasteen.


Sekä pylväs että jalusta kestävät rajua käsittelyjä ja iskuja, jalustan päältä voi myös ajaa autolla. Sulkupylväs kestää pitkään ja useita käyttökertoja oikein varastoituina ja keskimääräisissä olosuhteissa. Sulkupylväs on suunniteltu kestämään aurinkoa, vettä, kylmää ja lämpöä.

Paino (kg) 7.1500
Toimitusaika 5-6 päivää
Share |