Suunnittele oma kieltokilpi (musta käsi)

TK-2000-4

Suunnittele oma kieltokilpi tai kieltotarra Pääsy kielletty -symbolilla. Valitse koko ja materiaali ja lisää teksti.

Hinta

23,04 € sis alv 24% 18,58 alv0

Toimitusaika: Tilaustuote

Mitat MM

Materiaali

Maksimi määrä merkkejä: 500

Hinta

23,04 € sis alv 24% 18,58 alv0

Toimitusaika: Tilaustuote

Tuotetiedot

Tällä sivulla voit suunnitella oman kieltokilven tai kieltotarran, jossa on pääsy kielletty -symboli. Kirjoita Oma tekstisi -kohtaan lisätiedot kyltille tulevasta teksteistä. Oma Kaarinassa sijaitseva tuotanto mahdollistaa myös pienempien kilpierien nopean ja edullisen toimituksen. Ota yhteys asiakaspalveluumme, jos haluat lisätietoja kilpien ja kylttien ominaisuuksista. Voimme tulostaa isojakin kokoja haluamisia turvamerkintöjä, ja käyttää vakiovalikoimastamme poikkeavia materiaaleja ja tekniikoita.

Tarra

Pääsääntöisesti tarrana käytetään pvc-tulostustarraa. Tarra täyttää rakennusmateriaalien sertifikaatin DIN 4102-B1 vaatimukset (vaikeasti syttyvä). Kaikki tarrat ovat sään ja auringon kestäviä.

Muovi

Muovilevynä käytämme 100-prosenttisesti kierrätettävää pvc-vapaata polystyreenilevyä. Levyllä on hyvä mekaaninen- ja hankauksen kestävyys. Levy on taipuisa ja sillä on korkea lämmönkestävyys. Levy täyttää direktiivin EEC 90/128 ja standardin EN 71/3 vaatimukset. Levy voidaan kierrättää tai hävittää polttamalla.

Kuva levyn pintaan tehdään UV-tasotulostimella.

Alumiini


300x400 mm ja sitä pienemmät kilvet tehdään 1mm:n paksuiselle raaka-alumiinille. Isommissa levyissä pohjana käytetään komposiittialumiinia. Komposiittialumiini on hyvin jäykkää, mutta silti kevyttä. Levy kestää hyvin säätä ja se on suojattu korroosiolta. Kuva levyn pintaan tehdään suoratulostuksella tai tarralla, joko tulostus- tai leikkuuteipistä.

Kokeile Kilpikonettamme oman kilpesi tekemiseen.

Tuotekoodi TK-2000-4
Paino (kg) 0.0750
Valmistaja Suomen Turvakauppa
Toimitusaika Tilaustuote
Share |