Suuntanuoli (vihreä, viisto) jälkivalaiseva

TK-01-121

Opasteet ja kilvet: Suuntanuoli (vihreä, viisto)

Valitse koko ja materiaali.

Hinta

15,21 € sis alv 24% 12,27 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Mitat MM

Materiaali

Hinta

15,21 € sis alv 24% 12,27 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Tuotetiedot

Vihreät jälkivalaisevat turvamerkit ohjaavat ensiavun pariin tai poistumisteille. Jos merkittävä kohde ei ole helposti havaittavissa kulkureitillä, ovat suuntanuoli-kilvet turvamerkkien yhteydessä oikea ratkaisu. "Suuntanuoli (vihreä, viisto) jälkivalaiseva" on saatavana myös muissa materiaaleissa:
  • alumiinikilpi
  • muovikilpi
  • magneettikilpi
  • tarra
. Sijoita turvamerkit aina havaitsemisen kannalta tarkoituksenmukaisella tavalla niin, että ne erottuvat hyvin katsojille ja ovat keskeisten kulkureittien varrella. Muita materiaaleja voit tilata täältä.

Jälkivalaiseva muovikilpi

Pimeässä hohtava muovilevy, jonka jälkivalaisuaika on noin 16 tuntia. Levyn luminanssi on 55/8 mcd/m² ja se sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Levy kestää hyvin kylmyyttä ja lämpöä (max -30°C / +50°C). Jälkivalaiseva muovilevy täyttää DIN 67510-standardin vaatimukset. Kuva tehdään levyn pintaan UV-tasotulostimella. Jälkivalaisevuus toimii vain kilven valkoisissa osissa.

Tarroitettu jälkivalaiseva muovi

Jälkivalaisevia kylttejä toimitamme myös tarroitettuina, jolloin niiden asemointi on helpompaa ja pelkkä tarrakiinnitys voi riittää joihinkin kohteisiin. Tutustu taustamateriaaliin ja huolehdi että se on hyvin puhdistettu ja esimerkiksi maalipinta on täysin kuivunut ennen asennusta. Tarra on vahvaliimainen.

Kilpien kiinnitystapoja

Tarrakiinnitys on monesti riittävä sisätiloihin asennettaville muovikilville, mutta esimerkiksi epätasaisille pinnoille tai lämpötila- tai muiden olosuhdevaihtelujen kohteena oleville kilville kannattaa käyttää ruuvikiinnitystä. Helppo kiinnitys saadaan tehtyä tarrapohjaisilla kilpikiinnikkeillä, joilla kilpi voidaan asemoida seinän suuntaiseksi (SGJ-malli) tai seinästä ulospäin (SGT-malli). Toimitamme alumiinikilpiä myös valmiiksi rei'itettyinä asiakkaiden toiveiden mukaan. Alumiinikilvet käyvät hyvin myös pylväskiinnitykseen. Erityisesti jälkivalaiseville kilville käytetään usein L-kulmaa tai V-kulmaa, joiden avulla merkintä saadaan näkymään laajemmalle alueelle.

Muut kilpimateriaalit

Jälkivalaisevia kilpiä löytyy myös muissa materiaalessa eri tuotekoodilla. Kirjoita hakukenttään kilven nimi, niin saat vaihtoehdot näkyviin.

Räätälöidyt kilvet

Verkkokaupassamme on jälkivalaisevien kilpien vakiovalikoima, mutta oma tuotanto Kaarinassa toteuttaa nopeastikin omat kilvet - niin yksittäiskappaleet kuin isommatkin erät. Tältä sivulta pääset oman kilven suunnitteluun. Kokeile myös Kilpikonettamme oman kilpesi tekemiseen.
Tuotekoodi TK-01-121
Paino (kg) 0.0500
Valmistaja Suomen Turvakauppa
Toimitusaika 5-6 päivää
Share |