Talonumerokilpi

TK-2001-2

Opasteet ja kilvet: Talonumerokilpi

Talonumerokilpi alumiinista.
Heijastava valkoinen kalvo, mustat numerot tai kirjaimet. Reiät kulmissa kiinnitystä varten. Kirjoita haluamasi numero tai kirjain "Oma tekstisi" -kenttään.


Valitse koko 200x200 yhdelle numerolle, 300x200 useammalle.

Hinta

31,62 € sis alv 24% 25,50 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Mitat MM

Materiaali

Maksimi määrä merkkejä: 50

Hinta

31,62 € sis alv 24% 25,50 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Tuotetiedot

Talokilvet ovat olennaisen tärkeitä pelastushenkilöstölle, ja kunnollisten merkintöjen avulla säästetään hätätilanteissa arvokkaita minuutteja. Näkyvä osoitenumero rakennuksessa vähentää viivytyksiä. Rakennuksen omistajalla on vastuu siitä, että osoitenumerot näkyvät kadulle tai muulle liikenneväylälle asti. Numeroiden on näyttävä myös pimeällä. Myös vapaa-ajan asunto ja mökki on merkittävä.
Ensisijainen sijoituspaikka talonumerokilvelle on rakennuksen seinä, mutta myös muut selvästi tielle näkyvät paikat käyvät. Jos rakennuksen etäisyys osoitetiestä on yli 40 metriä, tulee kilpi sijoittaa tien päähän. Tällöin kilpi voidaan kiinnittää porttiin, aitaan, pylvääseen tai vastaavaan rakenteeseen. Meiltä saa talonumerokilvelle myös tolppakiinnikkeet. Käytettäessä erillistä pylvästä suositellaan numerokilpi sijoitettavaksi noin 150 cm:n korkeuteen. Valkopohjaisella kilvellä tulee olla korkeutta vähintään 15 cm ja mustilla numeroilla vähintään 10 cm, jotta ne ovat havaittavissa myös ajon aikana ja pimeässä. Talonumerokilvet ovat meillä 200 x 200 mm tai 300 x 200 mm kokoisia, joten ne täyttävät suositukset hyvin.

Alumiinikilpi

Turvakaupalla talonumerokilvet tehdään 1mm:n paksuiselle raaka-alumiinille. Levy kestää hyvin säätä ja se on suojattu korroosiolta. Kuva levyn pintaan tehdään suoratulostuksella tai tarralla, joko tulostus- tai leikkuuteipistä. Isommissa alumiinikilvissä voidaan pohjana käytetään komposiittialumiinia. Komposiittialumiini on hyvin jäykkää, mutta silti kevyttä.
Kokeile Kilpikonettamme oman kilpesi tekemiseen.
Tuotekoodi TK-2001-2
Paino (kg) 0.1000
Valmistaja Suomen Turvakauppa
Toimitusaika 5-6 päivää
Share |