Usein kysyttyä

Katso myös Opastus ja ohjeet mm. kilpien koon valinta, liikennmerkkien asennus, kodin turvallisuus, ensiapu työpaikoilla

Haluan tilata tuotteet omalla rahtisopimuksellani, onnistuuko se?

Kyllä onnistuu! Valitse toimitustavaksi "Nouto" ja anna tilauksen lisätiedot -kenttään kuljetusohjeet ja tarvittavat sopimustunnukset.

Tilasin tuotteet tänään, koska ne toimitetaan?

Osa tuotteistamme on varastotuotteita, osa tilaustuotteita ja osan valmistamme tilauksen perusteella. Tuotetiedoissa lukee paras arvio toimitusajoista. Varastotuotteet voidaan parhaassa tapauksessa saada jo seuraavan päivän toimituksiin tai noutovalmiiksi. Toimitustavoista nopein on postin Express Morning 9 -toimitus, jolloin tuotteet ovat perillä toimituspäivää seuraavana päivänä kello 9 mennessä. Tilaustuotteiden osalta toimitusaika lähtee 5 - 7 arkipäivästä (jos toimitusaika on tätä huomattavasti pidempi niin asiakaspalvelumme ottaa teihin yhteyttä ennen lähetystä) ja itse valmistettujen tuotteiden (esimerkiksi räätälöidyt kilvet) osalta tuotantoon ja toimituksiin varaamme noin 6 - 7 arkipäivää.

Mistä tiedän minkä kokoisen kilven tarvitsen?

Ohjeet-osiossa on opas, jonka perusteella voit arvioida sopivan kokoisen kilven. 

Miten pääsen tiliasiakkaaksi?

Perustamalla asiakastilin, jolle on syötetty y-tunnus (HUOM! ilman väliviivaa). Tarjoamme yritysasiakkaillemme 14 päivän maksuajan. Tarkistamme luottotiedot kaikilta asiakkailtamme säännöllisesti ja pidätämme oikeuden laskutusasiakkuuden päättämiseen yksipuolisesti. 

Voitteko käyttää verkkolaskutusta?

Kyllä voidaan! Perusta ensin yrityksen asiakastili, ja anna verkkolaskutustiedot tilauksen yhteydessä Omat kommentit -kohtaan. Asiakaspalvelumme ottaa tarvittaessa yhteyttä.

Miksei käyttäjätunnukseni toimi?

Turvakaupan verkkokauppa on uudistunut, ja vanhat käyttäjätunnukset eivät käy uuteen verkkokauppaan. Luo uudet tunnukset klikkaamalla ylälaidan "Luo käyttäjätili"-linkkiä. Sieltä voit myös tilata uuden salasanan.