VSS

TK-03-110

Opasteet ja kilvet: VSS

Valitse koko ja materiaali.

Hinta

2,73 € sis alv 24% 2,20 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Mitat MM

Materiaali

Hinta

2,73 € sis alv 24% 2,20 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Tuotetiedot

VSS -kilpi kuuluu VSS-merkintöihin. Väestönsuojan ovi merkitään VSS-merkinnällä. Lisäksi reitti väestönsuojaan opastetaan VSS-kylteillä. Merkissä on yleensä oranssi tausta ja sininen kolmio. Kyltit saa halutussa koossa ja materiaalissa. Yleisimmät vaihtoehdot ovat valittavissa tällä sivulla.
  • Alle 200x300 mm alumiinikylteissä on reiät kulmissa valmiiksi.
  • Kyltit voidaan toteuttaa myös kaksipuolisina (pääsääntöisesti +50 % kilven hintaan).

Kilpien kiinnitystapoja

Tarrakiinnitys on monesti riittävä sisätiloihin asennettaville muovikilville, mutta esimerkiksi epätasaisille pinnoille tai lämpötila- tai muiden olosuhdevaihtelujen kohteena oleville kilville kannattaa käyttää ruuvikiinnitystä. Helppo kiinnitys saadaan tehtyä tarrapohjaisilla kilpikiinnikkeillä, joilla kilpi voidaan asemoida seinän suuntaiseksi (SGJ-malli) tai seinästä ulospäin (SGT-malli). Toimitamme alumiinikilpiä myös valmiiksi rei'itettyinä asiakkaiden toiveiden mukaan. Alumiinikilvet käyvät hyvin myös pylväskiinnitykseen.

Kilpimateriaalit

Tarra

Pääsääntöisesti tarrana käytetään pvc-tulostustarraa. Tarra täyttää rakennusmateriaalien sertifikaatin DIN 4102-B1 vaatimukset (vaikeasti syttyvä). Kaikki tarrat ovat sään ja auringon kestäviä.

Muovi

Muovilevynä käytämme 100-prosenttisesti kierrätettävää pvc-vapaata polystyreenilevyä. Levyllä on hyvä mekaaninen- ja hankauksen kestävyys joten muovikilpi on erittäin pitkäikäinen. Levy on taipuisa ja sillä on korkea lämmönkestävyys. Levy täyttää direktiivin EEC 90/128 ja standardin EN 71/3 vaatimukset. Levy voidaan kierrättää tai hävittää polttamalla. Kuva levyn pintaan tehdään UV-tasotulostimella.

Alumiini

300x400 mm ja sitä pienemmät kilvet tehdään 1mm:n paksuiselle raaka-alumiinille. Isommissa levyissä pohjana käytetään komposiittialumiinia. Komposiittialumiini on hyvin jäykkää, mutta silti kevyttä. Levy kestää hyvin säätä ja se on suojattu korroosiolta. Kuva levyn pintaan tehdään suoratulostuksella tai tarralla, joko tulostus- tai leikkuuteipistä.

Magneetti

Magneettikalvo on helposti irroitettava ja jälkiä jättämättön materiaali metallipinnoille. Kalvo pysyy kiinni puhtaassa auton pellissä kovissakin nopeuksissa. Materiaali on säänkestävää. Kuva levyn pintaan tehdään tarralla, joko tulostus- tai leikkuuteipistä.


Turvakaupalta löytyy laaja valikoima vakiokilpiä verkkokaupasta, ja ratkaisut erikoistarpeisiin. Opastekilpiä ja merkintätarroja saa tulostettua myös haluamallasi tekstillä ja kuvalla. Oma Kaarinassa sijaitseva tuotanto mahdollistaa myös pienempien kilpierien nopean ja edullisen toimituksen. Ota yhteys asiakaspalveluumme, jos haluat lisätietoja kilpien ja kylttien ominaisuuksista. Voimme tulostaa isojakin kokoja haluamisia turvamerkintöjä, ja käyttää vakiovalikoimastamme poikkeavia materiaaleja ja tekniikoita.
Kokeile Kilpikonettamme oman kilpesi tekemiseen. Sieltä löytyy valmiita pohjia kaikenlaisille kylteille, vastaavia kuin VSS.

Tuotekoodi TK-03-110
Paino (kg) 0.0020
Valmistaja Suomen Turvakauppa
Toimitusaika 5-6 päivää
Share |