Ympäristölle vaarallinen

TK-15-002

Ympäristölle vaaralliset aineet.

Valitse materiaali ja koko.

Saatavana myös tarra-arkki: 150 kpl 20x20mm tarroja.

Hinta

10,11 € sis alv 24% 8,15 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Mitat MM

Materiaali

Hinta

10,11 € sis alv 24% 8,15 alv0

Toimitusaika: 5-6 päivää

Tuotetiedot

Vakiovalikoimastamme löydät CLP-asetuksen mukaiset varoitusmerkit. "Ympäristölle vaarallinen"-kilven saat nettikaupastamme nopeasti. Muovikilpi, magneetti, alumiinikilpi ja tarra lötyvät 100x100 mm tai 250x250 mm kokoisina merkintöinä tai tarra-arkilla saa pieninä 20x20 mm kokoisia tarroja 150 kpl. Varoitusmerkit luokitellaan vaaran mukaan fysikaalisiin vaaroihin, terveydelle aiheutuviin vaaroihin, ympäristölle aiheutuviin vaaroihin sekä muihin vaaroihin. Aineita ja seoksia, joiden ominaisuudet täyttävät tietyt vaaroihin liittyvät kriteerit, pidetään vaarallisina ja ne on luokiteltava ja merkittävä luokitusta vastaavalla varoitusmerkillä. Kun aineet ja seokset on luokiteltu vaarallisiksi, kemikaalin toimittajat tiedottavat käyttäjille vaaroista vakiomerkinnöillä. Myös netissä myytävien vaaralliseksi luokiteltujen aineiden ja seosten mainonnassa on tiedotettava näiden vaaroista. Vaaralliseksi luokitellun aineen tai seoksen merkinnöissä on esitettävä CLP-asetuksen mukaiset tiedot. Merkintöjä on yhdeksän:


Lue lisää merkintöjen käytöstä Tukesin kemikaalineuvonnasta.


Kilpimateriaalit

Tarra

Pääsääntöisesti tarrana käytetään pvc-tulostustarraa. Tarra täyttää rakennusmateriaalien sertifikaatin DIN 4102-B1 vaatimukset (vaikeasti syttyvä). Kaikki tarrat ovat sään ja auringon kestäviä.

Muovi

Muovilevynä käytämme 100-prosenttisesti kierrätettävää pvc-vapaata polystyreenilevyä. Levyllä on hyvä mekaaninen- ja hankauksen kestävyys joten muovikilpi on erittäin pitkäikäinen. Levy on taipuisa ja sillä on korkea lämmönkestävyys. Levy täyttää direktiivin EEC 90/128 ja standardin EN 71/3 vaatimukset. Levy voidaan kierrättää tai hävittää polttamalla. Kuva levyn pintaan tehdään UV-tasotulostimella.

Alumiini

300x400 mm ja sitä pienemmät kilvet tehdään 1mm:n paksuiselle raaka-alumiinille. Isommissa levyissä pohjana käytetään komposiittialumiinia. Komposiittialumiini on hyvin jäykkää, mutta silti kevyttä. Levy kestää hyvin säätä ja se on suojattu korroosiolta. Kuva levyn pintaan tehdään suoratulostuksella tai tarralla, joko tulostus- tai leikkuuteipistä.

Magneetti

Magneettikalvo on helposti irroitettava ja jälkiä jättämättön materiaali metallipinnoille. Kalvo pysyy kiinni puhtaassa auton pellissä kovissakin nopeuksissa. Materiaali on säänkestävää. Kuva levyn pintaan tehdään tarralla, joko tulostus- tai leikkuuteipistä.

Räätälöidyt kilvet

Turvakaupalta löytyy laaja valikoima vakiokilpiä verkkokaupasta, ja ratkaisut erikoistarpeisiin. Opastekilpiä ja merkintätarroja saa tulostettua myös haluamallasi tekstillä ja kuvalla. Oma Kaarinassa sijaitseva tuotanto mahdollistaa myös pienempien kilpierien nopean ja edullisen toimituksen. Ota yhteys asiakaspalveluumme, jos haluat lisätietoja kilpien ja kylttien ominaisuuksista. Voimme tulostaa isojakin kokoja haluamisia turvamerkintöjä, ja käyttää vakiovalikoimastamme poikkeavia materiaaleja ja tekniikoita.


Kokeile Kilpikonettamme oman kilpesi tekemiseen.

Tuotekoodi TK-15-002
Paino (kg) 0.0780
Valmistaja Suomen Turvakauppa
Toimitusaika 5-6 päivää
Share |